Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Καραϊσκάκη τα είδε όλος ο κόσμος (πλην του Ευάγγελου Μαρινάκη) και όλοι τους τα έχουν καταδικάσει. Ωστόσο, μία μέρα μετά, για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Ο πρώτος πολίτης της χώρας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο φιλικό παιχνίδι των βετεράνων της Εθνικής ομάδας με την ομάδα βετεράνων της Μπαρτσελόνα στο Γιάννινα και στο περιθώριο του αγώνα έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε: «Όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό λέμε όχι στη βία και πρέπει να συστρατευτούμε για την καταπολέμησή της. Είναι απαράδεκτο μία μικρή μειοψηφία να αμαυρώνει τον αθλητισμό. Θέλουμε να γυρίσουμε τον αθλητισμό εκεί που τον ξέραμε εμείς οι βετεράνοι για να τον γνωρίσουν και τα νέα παιδιά». Με τη σειρά του και ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, που επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση, σχολίασε: «Είμαστε εναντίον της βίας. Η βία είναι φερτή στο χώρο, δεν είναι σύμφυτη με τον αθλητισμό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ά σε μας και συ ρε πρόεδρε, φαϊ, ύπνο και δηλώσεις. Μια γλάστρα είσαι και τίποτα άλλο.
Εσύ μπούλη ρούφα τ' αυγό σου !!!
Αφήστε τα λόγια προεδράρες και κάντε κάτι ! Στα λόγια είσαστε καλοί , στις πράξεις όμως τίποτα !!! Να διακοπεί το πρωτάθλημα εδώ και τώρα (εδώ και χρόνια έπρεπε να είχε διακοπεί) , και να αποκλειστούμε από τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια (εγώ λέω για 5ετία) ! Έτσι ίσως φτιάξει το σάπιο Ελληνικό ποδόσφαιρο ! ΑΕΚΑΡΑ-ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ !!!
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΣΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ Η ΦΛΑΜΟΥΤΑΡΙ ΚΑΙ Η ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ , ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ. Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ.
ΜΑΓΚΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ!!!!! ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ 'ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ" ΜΙΑ ΖΩΗ!!! ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑ@@@Σ!!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ????//ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι μια μικρογραφια του κρατους που εχουν φτιαξει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα "αριστεροδεξια" δεκανικια τους..ενα ειναι το συνθημα τους "ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ"..στην Ιταλια που εχουν κρατος,δικαιοσυνη και οχι προτεκτορατο των USA-ISRAEL εριξαν Μιλαν και Γιουβεντους στη Β εθνικη,αφαιρεθηκαν τιτλοι και βαθμοι απο ομαδες-κολοσσους του παγκοσμιου ποδοσφαιρου δικαιοτατα..το σκανδαλο calciopoli ας γινει οδηγος για να φυγουν οριστικα τα "σκατα" απο το ελληνικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιρο..δεν προκειται να το κανουν ομως διοτι δεν τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ
Ναι καλά ευκαιρία βρήκες και εσύ να το παίξεις καλός σου έφτιαξαν εκεί και ένα ραβασάκι το διάβασες και αυτόματα έγινες ο αγνός φίλαθλος.
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΠΑΠΟΥ ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
μπλα μπλα μπλα μπλα και το πρωταθλημα ορισμενο να πηγαινει πειραια
μπλα-μπλα-μπλα...Κουφια λογια το αερα και τιποτα παραπανω.Ξυλινη γλωσσα και ουσια καμια.Σας βαρεθηκαμε ανικανοι πολιτικοι της σειρας.Εσεις φταιτε για την καταντια μας σε ολα τα επιπεδα.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ρε άντε παραιτηθείτε όλοι σας ρε ανύπαρκτοι ε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ, μας δουλεύετε μου φαίνεται, Πρόεδροι και Αρχιεπίσκοποι, σημαντικά δήθεν πρόσωπα, που στρογγυλοκάθισαν στους καναπέδες τους και τρώνε καλααααααααααααά. ΔΝΤ, φτώχεια, πείνα, δυστυχία, έγκλημα, γκέτο, ανασφάλεια, ανεργία, ΦΟΒΟΣ για το αύριο, απόγνωση και κατάθλιψη. Τι να πείτε και εσείς ρε ανύπαρκτοι; Με μια δήλωση της πλάκας ρε ανύπαρκτοι. Κατέρρευσαν οι θεσμοί σας ρε ανύπαρκτοι μέσα στην παραγραφή των εγκλημάτων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σας και την ατιμωρησία των διάφορων Κοκκαλαίων ρε ανύπαρκτοι, διακοσμητικά φυτά εσωτερικού χώρου. Θα τελειώσει μια μέρα ξαφνικά το φαί και τότε θα σας δούμε να χοροπηδάτε κλέφτικα και τον κόσμο μαινόμενο να προσπαθεί να μπει μέσα στα βρωμερά παλάτια σας ρε ανύπαρκτοι ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΘΕΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Αλλο ένα μνημείο υποκρισίας και πάμε παρακάτω.Αυτό με τη φερτή βία ειδικά με συγκλόνισε.Υποτίθεται ότι σας βάζουμε εκεί για να φέρετε σε πέρας την αδρανοποίηση των φερτών.Αντ αυτού εσείς τους ανοίγετε το δρόμο.Στο διάτανο κι εσείς και τα φερτά.Είστε ή γλάστρες ή συνένοχοι.
Άσε τα ευχολόγια και ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ για διαιτησία και βία.....!!!
Πρόεδρε ακύρωσε αυτό το πρωτάθλημα ΤΩΡΑ και τιμώρησε ΟΛΟΥΣ τους υπεύθηνους!! ΟΛΟΥΣ!! Ανεξάρτητα από το ποσοστό συμμετοχής τους σ' αυτή τη κατάντια για τον πολιτισμό μας!!!