Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο προπονητής της Ένωσης, Μάρκο Νίκολιτς, έδωσε ρεπό στους παίκτες του σήμερα, Σάββατο 26 Ιουλίου ώστε άπαντες να ξεκουραστούν, να καθαρίσουν το μυαλό τους και από αύριο Κυριακή να επιστρέψουν στα Σπάτα για να ξεκινήσει η δουλειά για το ματς της Πέμπτης.
Οι Ελίασον, Γιόνσον, Ζίνι, Πενράις και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, Φιλίπε Ρέλβας, εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και βγήκαν σαν παρέα σε μαγαζί της Γλυφάδας και έβγαλαν και φωτογραφία για να απαθανατίσουν τη στιγμή.
Δείτε στην παρακάτω εικόνα τις χαλαρές στιγμές των πέντε ποδοσφαιριστών της Ένωσης:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όπως αντιλαμβάνεστε έλειπε ο νεανικός byron