Ο δικαστής Φερνάντο Μπραντίνι Μπαρμπαγκάλο του δικαστηρίου της Μπραζίλια έκανε δεκτή την αίτηση της Εισαγγελίας, προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Μπρούνο Ενρίκε.
Το Νοέμβριο του 2023, στην ήττα 2-1 από τη Σάντος, ο 34χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός δέχτηκε κάρτα, στα τελευταία λεπτά, και, στη συνέχεια, αποβλήθηκε, διότι επιτέθηκε στον διαιτητή. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Ενρίκε "ενήργησε σκόπιμα" για να δεχτεί κάρτα. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι ο αδελφός του, ο οποίος επίσης θα δικαστεί, τον ενθάρρυνε με στόχο το οικονομικό όφελος.
Όπως αποδείχτηκε, ο αδελφός, η κουνιάδα του Μπρούνο Ενρίκε και ένας ξάδελφος του είχαν δημιουργήσει λογαριασμούς σε ιστότοπους στοιχηματικών εταιρειών την ημέρα του αγώνα με την Σάντος και στοιχημάτισαν στο να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο επιθετικός.
Οι ποινές για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής μπορούν συνδυαστικά να φτάσουν έως και 17 χρόνια φυλάκισης!
URGENTE: Bruno Henrique é RÉU por MANIPULAÇÃO DE RESULTADOS por cartão amarelo recebido em 2023.
— Noite de Copa (@Noitedecopa) July 25, 2025
O atacante do Flamengo será PROCESSADO CRIMINALMENTE por manipulação de resultado esportivo, estelionato consumado em coautoria e duas tentativas de estelionato. Segundo os… pic.twitter.com/wvbo7e2YqZ
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από αναφορές ασυνήθιστης δραστηριότητας από στοιχηματικά γραφεία, οδήγησε την Ομοσπονδιακή Αστυνομία να κατασχέσει συσκευές και να αναλύσει 3.989 συνομιλίες στο WhatsApp, μερικές από τις οποίες έχουν έκτοτε διαγραφεί. Ο επιθετικός επιμένει στην αθωότητά του και ο σύλλογός του τον στηρίζει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

