Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πίνγκ πονγκ: Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Φωτιάδου

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ η επιστροφή της 21χρονης 

Η Χρυσή Φωτιάδου υπέγραψε στην ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ και έτσι επιστρέφει στον Δικέφαλο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Χρυσή Φωτιάδου. Η διεθνής 21χρονη (19/04/2004) αθλήτρια, υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η Χρυσή Φωτιάδου επιστρέφει στην ΑΕΚ, μετά το επιτυχημένο πέρασμά της τη σεζόν 2022-23. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στις Σάρισες Φλώρινας, ενώ παράλληλα σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21.

Χρυσή, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ