Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μάρκο Γκρούγιτς της Πόρτο, όπως αποκαλύπτει η σερβική ιστοσελίδα maxbetsport.
Μάλιστα, όπως τονίζεται, "το προφίλ του παίκτη ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του προπονητή".
Ο 29χρονος χαφ ανήκει στην Πόρτο, το συμβόλαιό του λήγει το 2026, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως "εν θα επιστρέψει, τελικά, στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ απορρίφθηκε και το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Ρεάλ Οβιέδο του Βέλικο Παούνοβιτς. Αντίθετα, η ΑΕΚ φέρεται έτοιμη να καταβάλει 3 έως 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ποσό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας".
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται ως εξής: "Ο 29χρονος χαφ έχει επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση από τον Μάιο, μετά από τραυματισμό. Η μεταγραφή του, αν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού για το ελληνικό πρωτάθλημα".
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ έχει αναπαραχθεί σε αρκετά σερβικά Μέσα, όπως το sportskacentrala.com.
Ο Γκρούγιτς έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός ή κεντρικός μέσος, με έφεση στο οργανωτικό παιχνίδι και την κάλυψη χώρων. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2013. Το 2016 μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ, η οποία τον παραχώρησε δανεικό σε ομάδες όπως η Κάρντιφ, η Χέρτα Βερολίνου και τελικά η Πόρτο, όπου και καθιερώθηκε. Το 2022 υπέγραψε μόνιμα στην πορτογαλική ομάδα, η οποία τον είχε αποκτήσει έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Με την Πόρτο κατέκτησε τίτλους και συμμετείχε σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μετρά 28 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Αγωνίστηκε, μάλιστα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Το 2024-25 ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αλλά από τον Μάιο του 2025 έχει επιστρέψει σε πλήρη προπονητική δράση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Χιλιες φορες να περνάμε τον Quinten Timber (Feyenoord)
ένταση στο πρέσινγκ,καλή τεχνική,σωστές τοποθετήσεις, και ικανότητα να βγάλει κάθετη ή να σπάσει πίεση.και σε πολύ καλύτερη ηλικία.
Δεν μοιάζει η ηλικία του με αυτά που ψάχνουμε υποτίθεται, ούτε τα παιχνίδια που έχει πέρυσι οπότε μάλλον δεν ισχύει...
Σαν όνομα τον ξέρω, σαν παίκτη τον έχω δει ελάχιστα, καθώς δεν πολυπαρκολουθώ Πορτογαλία. Στο βίντεο φαίνεται εξαιρετικός. Ισορροπημένος αμυντικά και επιθετικά, βλέπει γήπεδο, πασάρει, σκοράρει με πόδι και κεφάλι. Δείχνει να είναι καλή επιλογή. Για να δούμε…σε σχέση με Σιμανσκι πάντως θα είναι αναβάθμιση αν υπογράψει.
ανεκδιήγητος < (διαχρονικό δάνειο) ελληνιστική κοινή ἀνεκδιήγητος[1] < στερητικό ἀν- και ἐκδιηγοῦμαι
---> που δεν έχει ειρμό και λογική, που δεν μπορούμε να τον περιγράψουμε ή να τον εξηγήσουμε
Κι άλλος τραυματίας με 5 συμμετοχές θα έρθει; Και τι είναι η ΑΕΚ κέντρο αποκατάστασης; 3-4 εκατομμύρια; πόσο καλύτερος είναι από τον Σίμο; Ριμπάλτα γερά πάρτου τα λεφτά!
Ηγετική φυσιογνωμία στη μεσαία γραμμή, με εμπειρία στην ηλικία που είναι χωρίς να έρχεται για το τελευταίο συμβόλαιο της καρίερας του. Μακάρι θα πω εγώ, μια ποιοτική αναβάθμιση η οποία αν δε βγάλει τραυματισμούς θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Μόνο εμένα μου φαίνεται παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μορο ;
Δεν μας γράφετε από πότε έχει να παίξει. Τι πιο βασικό!
Η Αεκ αυτη την στιγμη δεν μπορει να δωσει ουτε ενα μυριο κ αφηστε τι γραφουν εξω.......Δεν υπαρχει σαλιο........ουτε για τα γραμματόσημα
Με 5 Συμμετοχές!!! Την περασμένη χρονιά και τον θέλουμε ?? Εσείς δε λέγατε πάμε για παίχτες με γεμάτες χρονιές στα καλύτερά τους ; Οοοτι να ναι αν γίνει
Φοβερές παραστάσεις αλλά με ελάχιστες συμμετοχές πέρυσι λόγω τραυματισμού. Είναι ένα ρίσκο και δε συνδυάζεται τέτοια μεταγραφή με την ανανέωση που διαφημίζουν.
Αφού δώσαμε 4,5 εκ για τον Ντεσερς, 5 εκ για τον Μόρο ας δώσουμε και άλλα 3-4 εκ και για αυτόν…
Άλλωστε με τα λόγια κανείς δεν μπήκε μέσα…