Ο Φεντερίκο Κιέζα τελειώνει από τη Λίβερπουλ και επιστρέφει στην Ιταλία. Ο Ιταλός εξτρέμ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λίβερπουλ που ανακοινώθηκε χθες (20/07), για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στο Χονγκ Κονγκ, παρότι έπαιξε στο φιλικό 5-0 των «κόκκινων» με τη Στόουκ, όπου σκόραρε κιόλας!
Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Κιέζα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να γίνει μέρος των πλάνων του Άρνε Σλοτ, με αποτέλεσμα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας να αποφασίσει να τον παραχωρήσει άμεσα.
Η Μίλαν συμφώνησε με τον 27χρονο διεθνή άσο σε επίπεδο συμβολαίου. Πλέον, όπως αναφέρουν και τα σχετικά ρεπορτάζ από την Αγγλία, απομένει να υπάρξει και συμφωνία των δύο ομάδων προκειμένου ο Κιέζα να επιστρέψει στη Serie A για λογαριασμό των «ροσονέρι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

