Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε ο άνθρωπος που πήδηξε στη Γη από τη στρατόσφαιρα!

Ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ ένιωσε αδιαθεσία και προσγειώθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Ιταλία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τραγικό θάνατο βρήκε, σε ηλικία 56 ετών, ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ, κάνοντας παραπέντε. Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος, το 2012, πραγματοποίησε άλμα 39 χιλιομέτρων από τη στρατόσφαιρα στην επιφάνεια της Γης.

Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, ο Μπάουμγκαρτνερ ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου, στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, τραυματίστηκε και ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Λάτρης των ριψοκίνδυνων εγχειρημάτων, ο Αυστριακός είχε διάφορα ρεκόρ στο ενεργητικό του, πριν κάνει το διάσημο άλμα του το 2012, όταν έκανε ελεύθερη πτώση για πάνω από τέσσερα λεπτά, πριν ανοίξει το αλεξίπτωτό του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ