Στην Αθήνα βρίκσεται ξανά από χθες το βράδυ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άρναρ Γκρέταρσον. Ο τεχνικός διευθυντής τηε ΑΕΚ παρέτεινε κατά δύο ημέρες την παραμονή του στην Ισπανία όπου και παρακολούθησε το τουρνουά της Λα Μάνγκα μεταξύ σκανδιναβικών και ρωσικών ομάδων. Ο Γκρέταρσον θα ενημερώσει τον Μανόλο Χιμένεθ για τις εμπειρίες του, βάζοντας προς συζήτηση τα δεδομένα για περιπτώσεις παικτών που εντόπισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ..... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ , ΑΛΛΑ.........ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ........ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΙΔΟ....
Ενημέρωση προς Χιμένεθ : α/Το ξενοδοχείο ήταν χάλια δεν είχε θερμαινόμενη πισίνα. β/ Ψάρι φρέσκο δε βρήκα πουθενά γ/ Νέκρα, όλοι από τις 7 για ύπνο δ/ Τουρνουά ? Ποιό τουρνουά ? Αααααα, γι'αυτό έβλεπα κάτι ομάδες να πηγαινοέρχονται?
αντε τωρα αρνε,βουρ για βενετια! εχει ενα καρναβαλι μουρλια!θα σουλεγα να πας πατρα,αλλα ειδικευεσαι εις εξωτερικον...
Εχει ηδη κλεισει να παει Βενετια αρψες Μαρτιου, οπου και θα παρακολουθησει (στην τηλεοραση του ξενοδοχειου του) αγωνες του Φινλανδικου Erasitexnikoy Κυπελλου (γυρος των 16) και σε DVD αγωνες του Μουντιαλ του 1994, παρακολουθει stena δυο ταλεντα απο Σουηδια (Tomas Brolin και τον αντι-Σαχα Ravelli) κι εναν απο Νορβηγια (καποιος Mykland).
hahahahaahahahahaha egrapses re file!
Καλά αυτός πήγε Ισπανία και είδε μια σκανδιναβική και μία ρώσικη;
Πέρναγε καλά στην Ισπανία ο Γλέντασον και είπε να κάτσει 2 μερούλες παραπάνω !!! χαχαχαχαχα ! ΟΥΣΤ κι εσύ ! Καλύτερα θα είμασταν αν δεν τον είχαμε και περισσότερους παίχτες θα είχαμε βρει ! (δεν νομίζω να έχουμε βρει-φέρει κάποιον παίχτη από τον Γλέντασον)
ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ....!!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ... ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ .... ΑΟΡΑΤΟΣ !!!
ΓΕΝΙΚΑ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ....ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ -ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΆΛΛΩΣΤΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙ-, ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΜ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ- ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ......ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΟΛΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ...... ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ.......... ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΜΑΣ...