Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo εμφανίζει, σε δημοσίευμά της, τον Ρουί Βιτόρια να έχει ζητήσει, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τον Βίτορ Καρβάλιο της Μπράγκα.
Πριν από ένα μήνα, οι Πορτογάλοι είχαν συνδέσει τον Βραζιλιάνο μέσο με τους "πράσινους" και, τώρα, η περίπτωση του 28χρονου επανέρχεται στο προσκήνιο.
Ο Καρβάλιο έχει συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2028, και, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το 2023, η Μπράγκα απέκτησε τον Καρβάλιο, από τη Ζιλ Βιθέντε, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

