Η Αλ Καντσίγια θα δαπανήσει το ποσό των 67 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό της Αταλάντα, με τον Ρετέγκι να δίνει τα χέρια με τους Σαουδάραβες για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Η Αλ Καντσίγια, μάλιστα έστρωσε χαλί εκατομμυρίων και στον Ιταλό στράικερ, αφού του πρόσφερε εξαπλασιασμό αποδοχών, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.
Ο Ρετέγκι την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 49 εμφανίσεις με την φανέλα της Αταλάντα, έχοντας στο ενεργητικό του 28 γκολ και 9 ασίστ, αποτελώντας το «βαρύ πυροβολικό» των «Μπεργκαμάσκι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

