Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 18 πυραύλους και 400 drones σε ένα βράδυ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε σήμερα γνωστό ότι η Ρωσία εκτόξευσε 18 πυραύλους και περίπου 400 drones εναντίον της Ουκρανίας στη διάρκεια της νύκτας. Παράλληλα, ο Ζελένσκι ζήτησε από τους δυτικούς εταίρους της χώρας του να επιβάλουν «πιο γρήγορα» κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για κλιμάκωση της τρομοκρατίας από τη Ρωσία», κατήγγειλε ο Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι κυρώσεις θα πρέπει να επιβληθούν πιο γρήγορα και η πίεση στη Ρωσία θα πρέπει να είναι επαρκώς ισχυρή ώστε να νιώσει πραγματικά τις επιπτώσεις της τρομοκρατίας της», πρόσθεσε.

Ο Ζελένσκι θα έχει περισσότερες συναντήσεις σήμερα με Αμερικανούς αξιωματούχους στη Ρώμη στη διάρκεια της Διάσκεψης για την Ανάκαμψη της Ουκρανίας, όπως δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σίμπιχα.

«Κεντρικό θέμα θα είναι η πολιτική κυρώσεων και η υιοθέτηση του νέου πακέτου των αμερικανικών κυρώσεων στο άμεσο μέλλον», έγραψε στο Telegram ο Σίμπιχα αργά χθες Τετάρτη το βράδυ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Διάσκεψη αυτή θα επικεντρωθεί στη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάκαμψη της Ουκρανίας μετά την εισβολή της Ρωσίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ