H ενημέρωση της ΑΕΚ:
Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του Ε-ΜΤΒ, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΤΒ στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, αναδείχθηκε ο ποδηλάτης της ΑΕΚ Νικόλαος Γεωργιάδης!
Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ έλαβε μέρος σε όλα τα αγωνίσματα mountain στη Χαλκιδική και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο E-MTB και το χάλκινο μετάλλιο στο XCO. Παράλληλα, ο Γεωργιάδης κατέλαβε την 6η θέση στο XCC. Το ποδηλατικό τμήμα για 2ο σερί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ανέβηκε στην κορυφή, καθώς πριν λίγες μέρες ο Κώστας Κατσιλιέρης στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση των Μάστερς!
Μεγάλος, δυστυχώς, απόντας από τους αγώνες, ήταν ο Στράτος Μανωλίδης που νοσηλεύεται λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας.
Ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους αγώνες και τις επιτυχίες, που ήρθαν μετά από πολύ σκληρή δουλειά, καθώς είμαι προπονητής του εαυτού μου τα τελευταία 4 χρόνια. Συμπαραστάτες μου, όμως, εκτός της οικογένειάς μου είναι η ομάδα μου, η ΑΕΚ. Χάρη σ΄ αυτή και ειδικά στον Πρόεδρό μας κ. Αλέξη Αλεξίου, που με βοηθάει 4 χρόνια τώρα παρ’ όλο που είμαι μακριά από την Αθήνα, αφού ζω στη Θεσσαλονίκη, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Του αφιερώνω λοιπόν τη νίκη και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος και τον ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!