Το Μαρούσι ανακοίνωσε την... τετραπλή επέκταση της συνεργασίας του με τους Γιαννόπουλο, Καρακώστα, Ιορδάνου και Νικολαΐδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Χάρης Γιαννόπουλος ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν με τα κιτρινόμαυρα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026.
Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.
Ο Χρήστος Ιορδάνου επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2028
O Γιάννης Καρακώστας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Θυμίζουμε ότι επεκτάθηκε, ως το 2028 και το συμβόλαιο του Ορφέα Στασινού, ο οποίος ζήτησε και θα δοθεί δανεικός, για έναν χρόνο, στην ομάδα που θα επιλέξει ο ίδιος.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ποντάρει πολλά στην παρουσία τους και σε συνεργασία με την διοίκηση υπάρχει η πρόθεση να αυξηθεί και να ενδυναμωθεί το γηγενές στοιχείο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

