Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φίλε μου σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται να χρυσόπληρωνεις οποιοδήποτε Ριμπαλτα,για να σου φέρει τοπ ονόματα και φτασμενους παίχτες,που ούτως η άλλως δεν μπορείς να αγοράσεις και δεν έρχονται..Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ένας Ριμπαλτα για να σου βρει αυτούς τους παίκτες, οποιοσδήποτε παρακολουθεί ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή από την Λατινική Αμερική, μπορεί να τους ξέρει.Το να συζητήσεις μαζί τους για να έρθει ένα τόπ όνομα στην ΑΕΚ,αλλά και στην Ελλάδα,και τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερο μάνατζερ της Ευρώπης να είχεε δε θα έμπαιναν καν στη συζήτηση..Μόνο περιπτώσεις Μαρσιαλ ή Λαμελα ή στα χασομερια της καριέρας τέτοιων παιχτών μπορεί να προσελκύσει οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα με καλές πιθανότητες για να τους φέρει..Εκτός αν έχεις να μου υποδείξεις εσύ ένα τόπ όνομα ,που σε καλή ηλικία και ενώ ήταν περιζήτητος σε Πρέμιερ Λιγκ κ αλλά τοπ πρωτάθληματα, αγνόησε τις ομάδες από αυτά τα πρωταθλήματα και προτιμήσε να έρθει στην Ελλάδα,ακόμα και στον Ολυμπιακό ας πούμε,που και λεφτά θεωρητικά διαθέτει και έχει και ένα ευρωπαϊκό πρόσφατο τίτλο,όπως και αν τον έχει ,σημασία έχει ότι έχει το τρόπαιο και παίζει ανελλιπώς τα τελευταία και στο Τσάμπιονς Λιγκ.Εχεις να μου υποδείξεις κάποια τέτοια περίπτωση? Ή ήξερες τους Ορτέγκα,Πιρολα ή ξέρεις αυτούς που έχει πάρει τώρα και τους έκλεψε μέσα από τα χέρια της Ρεάλ,της Μάντσεστερ,της Γιουβέντους κλπ κλπ μεγάλων κλαμπ,που σφάζονται για να τους αποκτήσουν? Για μένα λοιπόν, χρυσόπληρωνεις ένα Ριμπαλτα για να σου φέρνει Σαβέβσκι και Σκόκο πχ ,άγνωστοι παντελώς σε εμάς αλλά είδαμε τι έκαναν στο γήπεδο, παίχτες που θα έχουν αποκτηθεί μετα από καλή δουλειά ενός ικανού τμήματος σκάουτινγκ,να σου κάνει καλές συμφωνίες και να μπορεί να προσελκύσει Ντεσερς αλλά και παίχτες με παρόμοιο βιογραφικό,ακόμα και ονόματα τύπου Μαρσιαλ που θα έχουν ενδοιασμούς αν πραγματικά η Ελλάδα και η ΑΕΚ θα μπορεί να είναι ο προορισμός που θα αναστηθεί η καριέρα τους ..Όποτε ας τον κρίνουμε τον Σεπτέμβριο,γιατί όπως βλέπεις,ο μπαοκ ας πούμε ψώνισε από το ίδιο πρωτάθλημα αριστερό μπακ που η ομάδα του τον άφησε ελεύθερο,ενώ αυτός που παίρνει η ΑΕΚ,και αγορά είναι και στην καλύτερη 11δα αυτού του πρωταθλήματος είναι ..Και εμείς είμαστε οι "τσιγκούνηδες" και ο άλλος είναι ο "απλας" ..Μην πυροβολαμε τα πόδια μας λοιπόν,πριν δούμε την σούμα.
Να χρυσοπληρωνεις τον Ριμπαλτα για να σου φέρνει έναν 26 χρόνο με καριέρα σε Λίβινγκστον, Πάρτικ Θιστλ και Χαρτς... Τα λόγια είναι περιττά.
1ον) Το θέμα είναι να φέρεις παίχτες που δεν έχουν παίξει ακόμα στα ΤΟΠ πρωταθλήματα σε καλή ηλικία ώστε να μην έχουν τιμές 10+ εκ. και να σου βγούνε (Αυτός είναι ο ορισμός του καλού σκαουτινγκ).
2ον) Αν είναι να ψωνίζεις από πρώτες ομάδες Ισπανίας, Αγγλίας, Ιταλίας κλπ και να είναι και σε καλές ηλικές, θα πρέπει να σκάσεις δεκάδες εκατομμύρια και δεν πρόκειται να έρθουν Ελλάδα! Επίσης αυτό το κάνω και γω στο football manager.... στην ουσία δεν έχεις τμήμα σκαουτινγ αλλά απλώς βλέπεις πολλούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγώνες στην τηλεόραση από τον καναπέ σου....
3ον) Υποβαθμίζουμε τα άλλα πρωταθλήματα λές και η super league είναι Premier League..... ας σοβαρευτούμε ρε σεις λίγο! Στην ΑΕΚ της Ελλάδας έρχονται, όσο και αν γουστάρω και αγαπώ την ΑΕΚ, να ήμαστε λίγο ρεαλιστές!
Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή, ειδικά για τώρα! χρειαζόμαστε τέτοιους παίχτες ώστε να τρέχει η ομάδα και σιγά σιγά να ξεφύγει από την κατάσταση που είναι τώρα! Σε 2 χρόνια με την προυπόθεση ότι θα προχωρίσεις και θα ανέβεις βαθμολογία στην Ευρώπη τότε το ξανά συζητάμε!
Γιατί φίλε panagiotis τον ελιασον τον ήξερες και πριν τον πάρεις;η τον γιονσον;
Μακάρι να βγει ο παίκτης, στην λίστα Ριμπαλτα στέκομαι που κοστίζει ακριβά στην ομάδα.
Δεν είχατε μεταγραφικά υψηλότερες προσδοκίες??
Ρε κατσε ρε αρχοντα να τον δεις πρωτα ...Εχεις διαβασει το βιογραφικο του Ροντινει που το καλυτερο που εχει να δειξει ηταν η Φλαμενγκο, σε αυτη την ηλικια? Και ομως ειδες τι μπακ βγηκε...Ολα στο γηπεδο θα κριθουν..Στηριξη στον καραφλα!
Δεν χρειαζεται να κοιτας μονο τα βιντεο, αρκουν και καποια στατιστικα! Παιδι που παιζει νον στοπ 90 λεπτα, παιρνει τη φανελα σπιτι , ειναι παραγωγικος με την ομαδα και με σταθερη βαθμολια μ.ο. 7,5! Το λες και λαυρακι! Ολα στο γηπεδο
Καλω; μας ηλθες James !