Σε μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται κοντά η Νότιγχαμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με τη Λιόν και κάνει δικό της τον Μαλίκ Φοφανά.
Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Ο διεθνής με το Βέλγιο, και με ρίζες από το Κονγκό, πλάγιος μεσοεπιθετικός είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Γάνδης.
Απομένει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει μικρή διάθεση να περιμένει ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League όπως η Τσέλσι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!