Με τον Νταβίντ Κάρμο, όπως όλα δείχνουν, να μην παραμένει στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός στόπερ, που θα λύσει τα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στην Ιταλία, αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον εκλεκτό τους κεντρικό αμυντικό, στο πρόσωπο του Μάρτινς Έρλιτς, του 27χρονου Κροάτη που αγωνίζεται στη Μπολόνια.
Συγκεκριμένα το Tutto Mercato τονίζει ότι ο Ολυμπιακός πιέζει ασφυκτικά τους «ροσομπλού» για να κάνει τον Έρλιτς δικό του, όμως η ομάδα του Ιταλιάνο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα έξι με επτά εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Ο Έρλιτς προέρχεται από μία σεζόν στην οποία είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με μόλις 11 εμφανίσεις, ενώ αρκετές εξ αυτών ήταν ως αλλαγή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

