Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποτελεί παρελθόν από την Ζαλγκίρις Κάουνας και φαίνεται πως είναι ήδη σε επαφές με ομάδα.
Όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport», ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε επαφές με την Ντουμπάι BC. Η ομάδα θα συμμετέχει του χρόνου στην Euroleague και θέλει έναν προπονητή που γνωρίζει τη λίγκα και μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της.
Έτσι, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως παρά το γεγονός πως η Ντουμπάι BC έχει προπονητή, τον Γιούριτσα Γκόλεματς, είναι σε επικοινωνία με τον Τρινκιέρι και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

