Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στόχος της Μπάγερν ο Γκίτενς

Ο Άγγλος εξτρέμ της Ντόρτμουντ βρίσκεται στο στόχαστρο των «Βαυαρών» μετά το ναυάγιο με τον Γουίλιαμς

Μοιάζει αρκετά απίθανό ο Γκίτες να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ μιας και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Ο νεαρός άσος αρέσει σε αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, με την Τσέλσι ωστόσο να τον έχει σε «στενό» μαρκάρισμα, έχοντας μάλιστα έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Ωστόσο, δημοσίευμα της Kicker αναφέρει πως τις τελευταίες ώρες η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να μπει «σφήνα» στην υπόθεση και να διεκδικήσει την υπογραφή του. Οι πρωταθλητές Γερμανίας επιθυμούν ενίσχυση στα «φτερά», όμως το ενδιαφέρον τους για τον Νίκο Γουίλιαμς δύσκολα θα προχωρήσει, αφού ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι, οι Βαυαροί στρέφονται στην περίπτωση Γκίτενς, με το ρεπορτάζ μάλιστα να γράφει πως ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο η Μπορούσια ζητάει πάνω από 50 εκατ. ευρώ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ