Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ιρανός ΥΠΕΞ: Η συμμετοχή των ΗΠΑ στις επιθέσεις θα ήταν πολύ επικίνδυνη για όλους

«Για να επιστρέψουμε στη διπλωματία, η επιθετικότητα θα πρέπει να σταματήσει», είπε ο Αραγτσί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν έστειλε μήνυμα στις ΗΠΑ, από την Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας ότι η ενδεχόμενη συμμετοχή τους στις ισραηλινές επιθέσεις θα ήταν «ατυχής και πολύ επικίνδυνη για όλους»

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, ο Αμπάς Αραγτσί είπε: «Για να επιστρέψουμε στη διπλωματία, η επιθετικότητα θα πρέπει να σταματήσει. Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να προχωρήσω σε διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ο λαός μας βρίσκεται υπό βομβαρδισμό, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δυστυχώς, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε αυτήν την επιθετικότητα από την αρχή. Αρνούνται, συνεχίζουν να λένε ότι δεν εμπλέκονται, αλλά έχουμε πολλές ενδείξεις ότι έχουν εμπλακεί από την πρώτη μέρα.

Και τώρα οι συνεντεύξεις του προέδρου των ΗΠΑ είναι αρκετά σαφείς, ότι μιλάει για μια ηγεσία των ΗΠΑ σε αυτό το ζήτημα.

Δυστυχώς, έχουμε ακούσει ότι οι ΗΠΑ μπορεί να συμμετάσχουν σε αυτήν την επιθετικότητα. Αυτό θα ήταν πολύ ατυχές και νομίζω ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο για όλους».

Στη σύνοδο με θέμα «Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο» αναμένεται να μιλήσει και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνάντηση, που φιλοξενείται από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν, είναι παρόντες περίπου 1.000 προσκεκλημένοι από τα 57 κράτη μέλη του Οργανισμού, καθώς και από περίπου 30 διεθνείς οργανισμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, ο Αραβικός Σύνδεσμος, το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας, η Ομάδα D8 των Αναπτυσσόμενων Χωρών, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας, ο Οργανισμός Τουρκογενών Κρατών, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ