Παράπονα για τη διαιτησία παρά τη νίκη στο παιχνίδι με την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα, την οποία νίκησαν με 2-0 στο πρώτο τους παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έχουν στην Μάντσεστερ Σίτι.
Οι Άγγλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αποβολή του Ρίκο Λιούις με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα στο πρόσωπο του Ομπένγκ που δεν άλλαξε ούτε έπειτα από χρήση του VAR.
«Βρήκε μόνο μπάλα και τα δύο του πόδια ήταν στο χορτάρι. Ο διαιτητής είπε ότι το πόδι του ήταν πολύ ψηλά, αλλά ήταν στο έδαφος σε φυσική θέση. Δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει και δεν είναι σε καμία περίπτωση απευθείας κόκκινη κάρτα» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γκουαρδιόλα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!