Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νετανιάχου: Οι τρομοκράτες τύραννοι του Ιράν χτύπησαν νοσοκομείο και αμάχους (VIDEO)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι οι Ιρανοί θα πληρώσουν ακριβά το χτύπημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τόνισε ότι οι «τρομοκράτες τύραννοι» του Ιράν εκτόξευσαν πυραύλους στο νοσοκομείο Σορόκα στην Μπερ Σεβά και σε άμαχο πληθυσμό στο κεντρικό Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι οι «τύραννοι της Τεχεράνης» θα πληρώσουν ακριβά το χτύπημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, το πλήγμα κατάφερε «σοβαρές ζημιές»: «Το νοσοκομείο δέχθηκε πλήγμα που προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε πολλά σημεία. Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε τις ζημιές, περιλαμβανομένου του πιθανού αριθμού τραυματιών» αναφέρεται στην ανακοίνωσή.

Λίγα λεπτά νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ είχε κάνει λόγο για «άμεσο πλήγμα» στο νοσοκομείο Σορόκα όπου νοσηλεύονται, μεταξύ άλλων, και πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες που τραυματίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τα σημερινά ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ έχουν τραυματιστεί συνολικά 65 άτομα, εκ των οποίων τα 3 σοβαρά.

Ο ισραηλινός στρατός έχει διαταχθεί να ενισχύσει τις επιθέσεις του σε στρατηγικούς στόχους στην Τεχεράνη, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς.

Πρόσθεσε ότι ο στρατός έχει λάβει εντολή να εξαλείψει την απειλή για το Ισραήλ και να αποσταθεροποιήσει το «καθεστώς του αγιατολάχ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ