Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ατελείωτες οι απεργίες στα ΜΜΜ

Οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν νέες κινητοποιήσεις και η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το... βασανιστήριο των μεταφορών στην Αθήνα δεν έχει τέλος και ο κόσμος έχει φτάσει πλέον στα όρια του. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ όχι μόνο δεν αποκλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του αλλά συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση.

Συγκεκριμένα μετά από γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συνεχίσουν της απεργίες έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Οι κινητοποιήσεις αρχίζουν την Παρασκευή (18/02), και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα (21/02), με στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα. Η Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα είναι το μέγιστο βασανιστήριο καθώς όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν. Την Παρασκευή (25/02) θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία, αφού θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας 11 με 16:30.

Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα (28/02) όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους. Την Πέμπτη (17/02) θα αποφασίσουν για τη στάση τους οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό προσανατολίζονται να ακολουθήσουν το απεργιακό πρόγραμμα των λεωφορείων.

Όλα αυτά ενώ οι πολίτες πληρώνουν μηνιαίες κάρτες αλλά και τεράστια πρόστιμα για λαθρεπιβίβαση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ