Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σιμεόνε: Όταν ο Λουίς Ενρίκε χρειάστηκε εξτρέμ, η Παρί δαπάνησε 70 εκατ.

Ο Αργεντινός τεχνικός στα χρήματα που διέθεσαν οι Παριζιάνοι

Ο Τσόλο Σιμεόνε μετά την ήττα της Ατλέτικο από την Παρί με 4-0 στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εξέφρασε το... παράπονό του για την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ο Αργεντινός τεχνικός σχολιάζοντας την αναμέτρηση, στάθηκε στα χρήματα που διέθεσαν οι Παριζιάνοι για να αποκτήσουν τον περασμένο Ιανουάριο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

«Όταν ο Λουίς Ενρίκε χρειαζόταν βοήθεια στην αριστερή πτέρυγα, η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε 70 εκατομμύρια τον Ιανουάριο για να αποκτήσει κάποιον», ανέφερε ο Τσόλο Σιμεόνε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ