Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πέμπτη μεσημέρι κόντρα στη Μέρτενς η Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα θα τεθεί για 11η φορά στην καριέρα της αντιμέτωπη με την Ελίζ Μέρτενς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει αύριο (12/6) την πρόκριση στα προημιτελικά του Libema Open (WTA 250).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.85), που απέκλεισε σήμερα στην πρεμιέρα της την Ανούκ Κούβερμανς, θα αναμετρηθεί με την Ελίζ Μέρτενς (Νο.25) και ο αγώνας του θα αρχίσει περίπου στις 14.00 (Νοvasports 6). Το πρόγραμμα στο Court 1 θα ανοίξει στις 12 το μεσημέρι ο αγώνας του Νταν Έβανς με τον Ούγκο Ουμπέρ.

Σάκκαρη και Μέρτενς θα συναντηθούν για 11η φορά στην καριέρα τους, με τη Μαρία να προηγείται στο head to head με 6-4. Οι δύο παίκτριες, πάντως, δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες εδώ και περίπου 2.5 χρόνια.

Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει την Παρασκευή (13/6) στην οκτάδα με μια εκ των Κίμπερλι Μπίρελ, Γούε Γουάν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ