Ο Χρήστος Μανδάς εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Σλοβακία (7/6) στο Ηράκλειο και αναφέρθηκε στους στόχους της «γαλανόλευκης».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον ίδιο: Είμαι χαρούμενος που είμαι με την Εθνική εδώ στο Ηράκλειο. Να πάνε όλα καλά στα παιχνίδια γιατί είναι 2 σημαντικά φιλικά.
Την υποδοχή του κόσμου: Ναι είναι πολύ όμορφο και μας δίνει μεγάλη χαρά. Είχαμε μία πολύ όμορφη υποδοχή από τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι.
Το κλίμα στην Εθνική: Το κλίμα είναι όντως φοβερό. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς.
Την παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο: Για εμάς είναι ένα μεγάλο challenge και νιώθουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

