Τρία παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και εμβόλισε σχολική ομάδα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, στο Χιρθ της Κολωνίας. Για «τροχαίο ατύχημα» κάνει λόγο η αστυνομία.
Σύμφωνα με την Kölner Anzeiger, πρόκειται για παιδιά της Δ' δημοτικού και τον συνοδό τους, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν ασαφείς. «Δεν υπάρχουν στοιχεία για εκ προθέσεως πράξη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι 20 ετών.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύο ελικόπτερα διάσωσης και τέσσερα ασθενοφόρα και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.
Πηγή: protothema
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
