Πολυτιμότερος παίκτης του φετινού Champions League αναδείχθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος έχει αναγεννηθεί με τον Λουίς Ενρίκε στην ομάδα του Παρισιού και είναι πρωταγωνιστής.
Ο Γάλλος στο φετινό Champions League, είχε σε 15 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ δικαιώνοντας, έστω και καθυστερημένα, τις τεράστιες προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν.
Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης βγήκε άλλος ένας παίκτης της πρωταθλήτριας, ο Ντεζιρέ Ντουέ. Ο νεαρός έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των τελικών που πετυχαίνει δύο γκολ.
Τέλος, ανακοινώθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα, με το χρώμα της Παρί να κυριαρχεί. Συγκεκριμένα, επτά ποδοσφαιριστές της βρίσκονται στους καλύτερους 11.
Αναλυτικά η ενδεκάδα: Ντοναρούμα, Μαρικίνιος, Μπαστόνι, Χακίμι, Νούνο Μέντες, Βιτίνια, Ράις, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Ντουέ, Γιαμάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

