Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μίλαν: Ζήτησε από τον Τεό Ερναντές να φέρει πρόταση από ομάδα και να αποχωρήσει

Οι «ροσονέρι» ζήτησαν από τον Γάλλο μπακ να αποχωρήσει με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μίλαν τη φετινή σεζόν τερμάτισε 8η στην Serie A και, ως εκ τούτου, έμεινε εκτός Ευρώπης μετά από εννέα χρόνια.

Για αυτό τον λόγο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποχώρησε από τους Ροσονέρι, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διαδέχεται τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, προκειμένου να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και να την επαναφέρει στο επίπεδο, που ιστορικά οφείλει να βρίσκεται.

Ενόψει λοιπόν της επόμενης σεζόν, οι Μιλανέζοι θέλησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τεό Ερναντές, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας. Παρά ταύτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Calciomercato.com, τα χρήματα που αξίωσε ο 27χρονος θεωρήθηκαν υπερβολικά.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Γάλλος μπακ απαίτησε ουσιαστικά να διπλασιαστούν οι ετήσιες απολαβές του, την ώρα που αυτή τη στιγμή έχει λαμβάνειν 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2026, επομένως, η Μίλαν κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο ιταλικός σύλλογος ζήτησε από τον ατζέντη του Γάλλου να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, ο Ερναντές κρατά στα χέρια του μία πολύ μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Χιλάλ να προσφέρει συμβόλαιο ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μίλαν έχει πάρει την απόφασή του να παραμείνει στην Ευρώπη.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ