Άμεση ήταν εν τέλει η μετακίνηση του Τρέντ Αλεξάντερ-Άρνολντ από την Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι «μερένγχες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγλου δεξιού μπακ για τα επόμενα 6 χρόνια!
Ο Τσάμπι Αλόνσο θέλει τον Άγγλο μπακ διαθέσιμο για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (15/6-13/7) και η διοίκηση της ομάδας φρόντισε για αυτό. Η «βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Αγγλίας και θα καταβάλλει (όπως γράφουν οι Ισπανοί) ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ, για να πάρει άμεσα τον 26χρονο.
Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Ρεάλ συμφώνησε να καλύψει και τους μισθούς του Άρνολντ για Ιούνιο και Ιούλιο, προκειμένου να τον αποκτήσει νωρίτερα.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ:
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ κατέληξαν σε συμφωνία για την υπογραφή του Τρέντ Αλεξάντερ-Άρνολτν για τις επόμενες έξι σεζόν, από την 1η Ιουνίου 2025 έως τις 30 Ιουνίου 2031.
Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής εντάσσεται στον σύλλογο αφού κέρδισε εννέα τρόπαια με τη Λίβερπουλ: Champions League (1), Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (1), Uefa Super Cup (1), Premier League (2), FA Cup (1), League Cup (2) και Community Shield (1).
???? @TrentAA ????#WelcomeTrent pic.twitter.com/AGjL9Uj7DA
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 30, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!