Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκπρόσωπος Αλκαλόιντ: Μαζί με το υπουργείο εσωτερικών αποφασίσαμε να μην δώσουμε 650 εισιτήρια στην ΑΕΚ

Ο Ζόραν Τσβετανόφσκι αποκάλυψε γιατί δεν σεβάστηκαν τον κανόνα του 10% της χωρητικότητας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο εκπρόσωπος της Αλκαλόιντ, Ζόραν Τσβετανόφκσι κλήθηκε να απαντήσει γιατί πάρθηκε η απόφαση να πάρει η ΑΕΚ μόλις 200 εισιτήρια. Αποκάλυψε ότι ήταν κοινή απόφαση με το υπουργείο εσωτερικών των Σκοπίων.

«Οι κανονισμοί του 10% της χωρητικότητας του γηπέδου όπου γίνεται το ματς είναι γνωστοί κι αυτό θα σήμαινε 650 εισιτήρια (για την ΑΕΚ). Το κλαμπ ματς και το υπουργείο εσωτερικών πήραν την απόφαση, μετά από επιχειρησιακές αναλύσεις, ότι εξαιτίας κάποιον πραγμάτων που συμβαίνουν στην χώρα δεν είναι αυτή τη στιγμή δυνατό (να δοθεί το 10%) κι έτσι το νούμερο των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους μειώθηκε στα 200. Εκεί προέκυψε το μεγαλύτερο πρόβλημα, πάνω σε αυτό έγιναν διαπραγματεύσεις, εκεί υπήρξε τελικά διαφωνία. Κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν στα Σκόπια και κάποιοι όχι» τόνισε ο Τσβατανόφσκι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ