Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 17-16 (κανονικός αγώνας 13-13, πέναλτι 4-3) στο Σεράφειο κολυμβητήριο, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των μικρών τελικών των Play Off για τις θέσεις 3-4.
Το «τριφύλλι», που επικράτησε με 2-1 νίκες στη σειρά, θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στους ομίλους του Euro Cup και η «ελαφρά ταξιαρχία» στους προκριματικούς της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Το τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων είχε μπόλικο σασπένς και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο Τρούλος ισοφάρισε για τον Απόλλωνα στο τελικό 13-13 στο 2:21 πριν από τη λήξη του κανονικού αγώνα. Στη διαδικασία των πέναλτι οι πράσινοι έχασαν ένα και η “ελαφρά ταξιαρχία" δύο.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 17-16 (κ.α. 13-13, πέν. 4-3)
Οκτάλεπτα: 3-5, 4-3, 4-3, 2-2 και στα πέναλτι 4-3
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

