Οι ανάγκες της ΑΕΚ για ενίσχυση είναι δεδομένη και οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου πάρα πολύ σημαντικές. Εννοείται η ΑΕΚ θα ενισχυθεί και στην επίθεση, τσεκάροντας εκεί όχι έναν, αλλά περισσότερους παίκτες για να αποκτήσει… Μία περίπτωση λοιπόν, που εξετάζει η Ένωση είναι αυτή του Ουαλίντ Σεντίρα. Ο 27χρονος επιθετικός παίζει δανεικός στην Εσπανιόλ από τη Νάπολι και τη φετινή χρονιά με τους Καταλανούς έχει μετρήσει 23 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ έκανε και δυο συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Ιταλομαροκινός φορ (ύψος 1.86 μ,)έχει έξι συμμετοχές με την Εθνική Μαρόχου, ενώ έχει παίξει σε αρκετές ομάδες στην Ιταλία, όπως σε Αρέτσο, Φροζινόνε, Μάντοβα, Μπάρι, Σανγκιουστέσε. Το «μπαμ» το έκανε στη Μπάρι όπου σε 75 συμμετοχές είχε 28 γκολ και 10 ασίστ.
Πρόκειται για παίκτη που η ΑΕΚ τον εξετάζει, όχι ως βασική επιλογή για τη γραμμή κρούση της. Ωστόσο, επειδή είναι πιθανό η Ένωση να κάνει αποδεκτή αν έρθει πρόταση για τον Πιερό, είναι λογικό να παρακολουθεί και παίκτες ως εναλλακτική. Δεν προορίζεται δηλαδή για βασικός φορ Σεντίρα, εφόσον αποκτηθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα?
Αλεμαο, στην Οβιεδο, ψαξτε τον...
Εχθες αρθρο για φορ κλασης που δεν χωραει εκπτωσεις, σημερα φορ με 1 γκολ σε 25 συμμετοχες! Ευγε!
Παλτουδιά απ τις λίγες.. μακριά