Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μονακό: «Τελειώνουν» οι Καλάθης και Παπαγιάννης

Σύμφωνα με το «telesport», οι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πόρτα της εξόδου από τη Μονακό είναι οι Γιώργος Παπαγιάννης και Νικ Καλάθης.  Όπως αναφέρει το «telesport», οι δύο Έλληνες παίκτες θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από τη γαλλική ομάδα, με τον Καλάθη σίγουρα να αποτελεί παρελθόν και τον Παπαγιάννη δύσκολα να παραμένει και την επόμενη περίοδο.

Έτσι κι αλλιώς και οι δύο παίκτες έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο κι όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν στη Μονακό, με τον Παπαγιάννη να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Σεφτέ στις μεταγραφές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα κάνει η Μονακό με τον Χίφι, που θα αποχωρήσει από την Παρί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Μίροτιτς, που είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal με τη γαλλική ομάδα.

Στον «αέρα» είναι το μέλλον του Μαμ Τζαϊτέ, με την παρουσία του στη Μονακό και την επόμενη σεζόν να είναι αβέβαια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ