Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα εξετάζει δεδομένα την περίπτωση του Τζοέλ Τσίμα Φουτζίτα και οι Βέλγοι δίνουν νέες πληροφορίες για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα VoetbalKrant τονίζει πως ο 22χρονος διεθνής Ιάπωνας που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Σεντ-Τρούιντεν, έχει μπει στο στόχαστρο της Ένωσης η οποία φαίνεται πως έχει προχωρήσει και σε επαφές για την περίπτωση του.
«Ο 22χρονος διεθνής Ιάπωνας, που ξεχώρισε για τη δημιουργία και το τρέξιμο στον άξονα, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και η τουρκική Μπεσίκτας καθώς και η γερμανική Στουτγκάρδη. Ωστόσο, η ελληνική ΑΕΚ φέρεται να είναι αυτή που έχει κάνει τις πιο προχωρημένες κινήσεις, παρουσιάζοντας συγκεκριμένο ενδιαφέρον και εξετάζοντας σοβαρά την απόκτησή του», αναφέρουν οι Βέλγοι.
Ο Φουτζίτα είναι γεννημένος στο Τόκιο της Ιαπωνίας στις 16 Φλεβάρη του 2002. Έχει ύψος 1,75, παίζει ως κεντρικός χαφ και φέτος μετρά 27 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ιαπωνίας. Η Σιντ Τρούιντεν τον αγόρασε τον Ιούλιο του 2023 από τη Γιοκοχάμα έναντι 850.000 ευρώ. Πέρυσι στο Βέλγιο είχε συνολικά 27συμμετοχές επίσης 1 γκολ και 2 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εαν ο Ηλιόπουλος πουλήσει Πινέδα, Ελίασον και Ζίνι (ακουγεται κάτι απο Γαλλία) τότε δεν θα εχω καμμια απολυτως αμφιβολία ότι ειναι ανθρωπος με αποστολή την καταστροφή της Α.Ε.Κ. Οι μεταγραφες που ακουγονται οτι θα κανει ειναι του μισου εκατομμυριου και πολλά λέω! Ηλιόπουλε ετοιμάσου να μας βρεις απεναντί σου!
Ε ρε μανία που την έχετε να βγάζετε ότι προβλήματα έχετε όπου βρείτε ευκαιρία... Κυνηγοί φαντασμάτων έχετε καταντήσει...!
Σωστος φιλε
Άμα τα σκάνε, να πουληθούν! Το θέμα είναι πως θα τους αντικαταστήσεις!
Ολοι οι παικτες εχουν τιμη πωλησης που ΑΝ την δωσει καποια ομαδα και εκεινοι ΑΝ θελουν να φυγουν (Πινεδα,Ελιασον) τοτε δεν μπορεις να τους κρατησεις!Δεν μπορει καμμια ομαδα να βαζει να παιζουν παικτες που δεν θελουν να ειναι στην ομαδα!!Χρηματα θα παρει οσα αξιζουν οποτε μπορει να τους αντικαταστησει επαξια και να εχει και κερδος.Οσον αφορα τον Ζινι αν πιστευεις οτι γραφεται και ακουγεται τοτε εισαι κι υπευθυνος για οτι παθεις και οχι η ΑΕΚ που δεν κανει αυτο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαβαζεις.Οποτε ζητησε τα ρεστα απο αυτους που στα λενε και στα γραφουν.
περιμενε ρε αδερφε να δουμε πως θα παει η χρονια και αφηστε αυτα τα συμπερασματα οτι ειναι βαλτος και αλλα τετοια! Αλλο να μην εχει γνωσεις και αλλο αυτο που λες, εχει διαφορα...ουτε εμενα μαρεσουν τα ονοματα που ακουγονται αλλα ειδαμε τι καναμε και με τις ονοματαρες τις περσινες...ολα στο γηπεδο και μετα κραξε οσο θες
Μιλάμε και για 2 παίκτες που είναι φευγάτοι, πίεζαν και με άσχημο τρόπο ειδικά ο Ελίασον την ΑΕΚ για να πάρουν μεταγραφή. Οπότε αν έρθει ένα ικανοποιητικό ποσό φίλε δεν θα κατηγορούσα τον Ηλιόπουλο. Επίσης δεν τελειώνει ο κόσμος σε έναν Ελίασον.. To κενό του Πινέδα θα είναι μεγαλύτερο.
δεν είναι λίγο σκούρος για ιάπωνας?
Είδαμε και τις ψαγμενες μεταγραφές τύπου Περέιρα .....
Χίλιες φορές νέα παιδιά ταχυδυναμικα με όρεξη και φιλοδοξίες.το πρότζεκτ παλαιμάχων φιρμών απέτυχε παταγωδώς
Εάν έρθει θα είναι το νέο πουλέν του Ριπμπάλτα,από αυτό τον παίκτη η ΑΕΚ μπορεί να βγει μόνο κερδισμένη..........
Προσωπικα δεν νομιζω οτι κανουμε μεταγραφες χωρις προπονητη. Λογικα δεν μπορει να ανακοινωθει ακομα. Αλλιως παμε για προπονητη που απλα θα θελει να εχει δουλεια και χωρις οραμα. Αν και εδω που τα λεμε στην ΑΕΚ ολα τα εχουμε δει...
Και ο Κλωναρίδης γρήγορος πολυ ήταν, όμως δεν κουμπωσε ιδανικά στην οικογένεια μας, τώρα δεν ξέρω την περίπτωση αυτου του παίκτη, ιδωμεν
Και ο Κλωναρίδης γρήγορος πολυ ήταν, όμως δεν κουμπωσε ιδανικά στην οικογένεια μας, τώρα δεν ξέρω την περίπτωση αυτου του παίκτη, ιδωμεν
Και κάποια στιγμή έρχεται ο νέος προπονητής και λέει αυτοί οι παίχτες δεν μου κάνουν που πήρατε τότε τι γίνεται αλλάζουμε πάλι προπονητή μέχρι να έρθει κάποιος που θσ του κάνουν οι παίχτες? Όταν θες να αλλάξεις προπονητή πρώτα τον βρίσκεις και μετά κάνεις μεταγραφές
Στις σύγχρονες ποδοσφαιρικές ομάδες δεν κάνει κουμάντο ο προπονητής. Αγωνιστικό στυλ και παίκτες επιλέγει η αθλητική διεύθυνση. Ο προπονητής εφαρμόζει την εντολή.
Για να εφαρμοσει ''εντολη'' ο προπονητης πρεπει και η ομαδα να εχει ''κλειδωσει'' οτι ο προπονητης που επελεξε μπορει να το κανει αυτο που ζητανε.
Τότε τι τον θες τον προπονητή να γίνει προπονητής ο τεχνικός διευθυντής και τελείωσε το θέμα
Φίλε, στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημενο ποδόσφαιρο με αμέτρητους παίκτες η δουλειά του αθλητικού διευθυντή είναι να διαμορφώνει αγωνιστικό στυλ και μέσω σκάουτινγκ να επιλέγει παίκτες. Η δουλειά του προπονητή είναι να τους προπονεί σε φυσική κατάσταση και τακτική.
Τότε να πάρουμε έναν γυμναστή να τους κρατάει σε φορμα. Θες να μου πεις οτι στην Σίτι ο τεχνικός διευθυντής κάνει τις μεταγραφές και όχι ο Πεπ? Άρα αν ο τεχνικός διευθυντής δεν ήθελε τον Χααλαντ και τον ήθελε ο προπονητής δεν θα γινόταν η μεταγραφή;
Ρε φίλε αυτό δεν το καταλαβαίνω που το λέτε πολλοί. Αυτό που γράφει ο φίλος πάνω, εννοεί ότι πρπεει να έχει βρεθεί πρώτα ο σωστός προπονητής και μετά να φέρεις τους οποίους παίκτες. Σίγουρα θετεται μια κατεύθυνση από την εκάστοτε διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν γίνεται να παίρνεις παίκτες χωρίς προπονητή. Ας πάει να προπονήσει ο ριμπαλτα τότε!
..τι λες φιλε μου...?
Όπως θα γράφει είναι. Που το έχετε δει εσείς να κάνει κουμάντο σε μια εταιρεία ο υφιστάμενος και όχι οι προϊστάμενοι? Τι το περάσατε??
Παιδιά αντί να χαιρόμαστε που για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ γίνονται μεταγραφές από το Μάιο κάνουμε παράπονα... Αν είναι δυνατόν...
Κατά δεύτερον ο προπονητής που θα ρθει θα έρθει να υπηρετήσει το πλάνο Ριμπαλτα κ άρα οι παίκτες που ψάχνει ο Ριμπαλτα είναι στοχευμενες επιλογές.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προφανώς δν γίνεται να χτίσεις 11αδα χωρίς προπονητη αλλα κάποιες ωραίες ευκαιριες μπορείς να τις κλείσεις από τώρα.
Μου αρέσει σαν πρότζεκτ. Πολύ καλός ανασταλτικα και τακτική,πολλά τρεξίματα. Υστερεί στο τελείωμα. Αλλά όσο τρέχει σε ένα 90λεπτο ο περειρα τρέχει σε 3-4. Το ποδόσφαιρο πλέον θέλει φυσική κατάσταση.
Και κάποια στιγμή έρχεται ο νέος προπονητής και λέει αυτοί οι παίχτες δεν μου κάνουν που πήρατε τότε τι γίνεται αλλάζουμε πάλι προπονητή μέχρι να έρθει κάποιος που θσ του κάνουν οι παίχτες? Όταν θες να αλλάξεις προπονητή πρώτα τον βρίσκεις και μετά κάνεις μεταγραφές
Τις μεταγραφές σε όλο το κόσμο τις κάνουν οι τεχνικοί διευθυντές. Οι καλοί προπονητές παίζουν ανάλογα με το σχέδιο του τεχνικού διευθυντή/
ομάδας. Οι άλλες φορές σε συνεργασία με τον προπονητή.
Μπορεί ο προπονητής να έχει κλείσει και να μην μπορεί ακόμα να ανακοινωθεί γιατί παίζει σε ομαδα. Πολλά μπορεί...Ας αφήσουμε το Ριμπαλτα να κάνει τη δουλειά του και μετά κρίνουμε. Ξέρει πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερα αυτός από εμάς.
Καλά κάνουν μεταγραφείς χωρίς να έχουμε προπονητή !!!!!! και μετά θα φταίει ο προπονητής όπως πάντα και οχι η διοίκηση.- ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.-