Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Μάντσεστερ Σίτι και με μία φράση του.… έβαλε φωτιά στα social media.
Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο «Sky Sports», κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σαλάχ αρχικά στάθηκε με σεβασμό στην πορεία του Βέλγου, όμως δεν δίστασε να ρίξει και.... τη δική του βόμβα.
«Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την καριέρα του εδώ. Έχει κάνει φανταστικά πράγματα στη Σίτι. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για την Premier League. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο… και έχουμε χώρο για αυτόν στη Λίβερπουλ!», ανέφερε με χαμόγελο. Η ατάκα του Σαλάχ έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral. Αν και ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει ουτοπικό, δεν παύει να ενισχύει το «παρασκήνιο» γύρω από το μέλλον του Βέλγου χαφ, το οποίο παραμένει αβέβαιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

