Απογοητευμένος από την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1) ήταν ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι η ομάδα του είναι αδικημένη από την διαιτησία καθώς δεν της καταλόγισε πέναλτι όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Δεν θα τα παρατήσει όμως, καθώς όπως είπε θα παλέψει μέχρι το τέλος για να παραμείνει η Λάρισα στην Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου:
«Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να γίνουμε πιο πιεστικοί. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, το οποίο έγινε από θέση οφσάιντ και το δεύτερο από δικό μας τραγικό λάθος.
Εκεί ακριβώς κρίθηκε το παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες αυτές... Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προχωρήσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά... Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος» ήταν αρχικά τα λόγια του.
Όσον αφορά το γκολ του Μπρέσκα: «Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά απ' όσο μου είπαν ήταν ένα καθαρό γκολ. Όπως και να 'χει είμαστε αδικημένοι, αφού δεν αξιοποιήθηκε το πέναλτι μας...
Όταν χάνεις ευκαιρίες, κάνεις λάθη... Λογικό είναι... Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος δεν απείλησε ιδιαίτερα. Βρέθηκε εύκολα μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο γκολ δεν μπαίνει ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι επιρρίπτω ευθύνες στους παίκτες μου»
Ερωτηθείς γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή στο ματς, τόνισε: «Δεν υπήρχαν οι δυνατότητες στο πάγκο και γι' αυτό δεν έγινε η αλλαγή. Έχουμε πολλά προβλήματα και γι' αυτό οι επιλογές μου ήταν περιορισμένες... Αύριο, στην προπόνηση, κύριο μέλημα μου είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να βρούμε την όρεξη μας για δουλειά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά δεν θα καταθέσουμε τα όπλα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
