Η Νότιγχαμ Φόρεστ γκέλαρε για άλλη μία αγωνιστική, αυτή το φορά κόντρα στη Λέστερ, και η μάχη για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Μετά το σφύριγμα της λήξης ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και σαφώς αγριεμένος τα έχωσε στον προπονητή για ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός της Νότιγχαμ, μίλησε στο Sky Sports και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας πως: «Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα, είναι δύσκολο να τα ελέγξεις, ειδικά όταν είχαμε τόσες πολλές προσδοκίες. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι».
Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:
«Παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο και αυτό απογοήτευσε τους πάντες, είναι προφανές. Όταν υπάρχει ένας παίκτης εκτός αγώνα, λαμβάνουμε πληροφορίες. Εμείς πληροφορηθήκαμε ότι ο παίκτης ήταν καλά και ότι μπορούσε να συνεχίσει. Κάναμε την αλλαγή και δυστυχώς ο Αβονίγι δεν μπόρεσε να συνεχίσει.»
«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι επειδή νιώσαμε ότι το γκολ της Λέστερ δεν ήταν στη ροή του αγώνα. Αυτή η κατάσταση, αυτός ο αγώνας, δεν είναι πλέον στα χέρια μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

