Στην αναδιάρθρωση που πρόκειται να γίνει στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Όσον αφορά το θέμα προπονητή επανέλαβε –μιλώντας στον Μανώλη Μουσουράκη- ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής Αλμέιδα στο τιμόνι της ομάδας, τονίζοντας ότι μόνο ο Μπάγεβιτς έχει παραμείνει 3+ χρόνια στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο από την εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μετά.
Όσον αφορά το κομμάτι των στελεχών εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να βρεθεί ένας διοικητικός παράγοντας στο πλευρό του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος θα είναι επαγγελματίας και όχι ερασιτέχνης, όντας γνώστης της κατάστασης.
Ακολούθως, μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην αυλαία των playoffs της Stoiximan Super League.
Επίσης μίλησε για την προσπάθεια της μπασκετικής ομάδας στο Final-4 του BCL, αλλά και για τα σενάρια για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με βάση το τράνσφερμαρκετ ισχύουν τα εξής σε ότι αφορά την αξία των ποδοσφαιριστών.
Γαύρος : 117.45 εκ
Βάζελος : 102.13 εκ
Γαύρος Βορρά : 93.18 εκ
ΑΕΚ : 63.40 εκ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τώρα γιατί απαξιώνεται ο Ματίας που σε τερμάτισε με αυτό το ρόστερ δεύτερο στην κανονική περίοδο, με αλλαγή ιδιωκτήτη, αλλαγή στελεχών στη διοίκηση, με τον Βένγκα να σολάρει και το Ριμπάλτα να πουλάει Γκαρσία χωρίς να τον αντικαθιστά και να ξεφορτώνεται Τσούμπερ κλπ. με ξεπερνάει. Ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά το λογικό θα ήταν να βγούμε τέταρτοι. Ματίας θα λέμε και θα κλαίμε! Ζήτω ο Ματίας. Υστερόγραφο. Το πόσο χάλια είμαστε διοικητικά αποδεικνύεται από την εμφάνιση των γνωστών επαγγελματιών «αεκτζήδων» παλαιμάχων. Δεν αναφέρομαι σε όλους. Καταλαβαινόμαστε νομίζω….
Λιγότερη και από τη μισή αλήθεια αυτό. Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των παικτών, όχι το budget. Όταν οι μεγάλες σου μεταγραφές του καλοκαιριού είναι όλοι παίκτες άνω των 32 προφανώς και η αξία τους δεν σημαίνει τόσο μεγάλη και φθίνει συνεχώς. Lamela και (ειδικά) περέιρα επιλογές γκι προπονητή ήταν και ήταν τραγικές.
Like - Να και τα στοιχεία και μαζί με την ανάλυση του Galaxian_21, να η εικόνα της φετινής χρονιάς. Ο Mathias έφταιγε για όλα ; Μην ξεχνάμε ότι τον μισούν που είναι στην ΑΕΚ. Θυμηθείτε Γκαγκάτση στην Τούμπα και τους φουσκωτούς γύρω - γύρω και ο Mathias να μην μασάει. Βαγγέλα στο τηγάνι να κλωτσά μπάλες και να διάφορους τριγύρω και πάλι να μην κάνει πίσω, το σκυλί . Μόνο για αυτές τις εικόνες αξίζει και 2 χρονιές άσχημες. Είναι από το δικό μας μετερίζι ο Mathias. Είναι ΑΕΚ χωρίς να το γνωρίζει. Viva Jesus Mathias... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Almeyda !!!
Φίλε μου να είσαι ειλικρινής σε παρακαλώ πολύ ! Αν βάλεις μέσα την αξία του Fiesta και την αξία του άλλου αγωνιστικού που έκανε την μόστρα με τον Μαρσιαλ , είμαστε πρώτοι σε budget !!!Να είμαστε ειλικρινείς !! Come to saw my magic …
ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΕΡΕ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ.
Εσεις ολοι που κραζετε και χαιρεστε που καταφερατε να φυγει ο ΑΛΜΕΥΔΑ κανονιστε να ειστε αυτοι που θα κρυφτητε παλι οταν ο οποιος ερθει θα μας εχει 20 βαθμους πισω απο δεκεμβρη απο τον πρωτο . Ολοι εσεις θα βγαζατε αχρηστο εμμονικο μυρωδια ακομη κι τον αντσελοτι που εφαγε 4 -5 μεσα στο μπερναμπεο απο την μπαρτσα που χανει πρωταθλημα και που αποκλυστηκε απο ευρωπη .Ενας προπονητης παιζει αυτα που μπορει με το ροστερ που εχει κι κανεις αλλος δεν θα. μας ειχε εδω οπως ο ματιας .Λιγη μπαλα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξερατε θα βλεπατε πως τα συστηματα κι ολα οσα εχει δουλεψει ο ματιασ βγαινουν στο χορταρι αλλα στην τελικη προσπαθεια κριμα που δεν μπορει να μπει μεσα ο ιδιοσ να την σμπρωξει στο πλεκτο.ο ΑΛΜΕΥΔΑ φταιει για τον πιερο που τον ειχε απορριψει 5-6 φορες κι που ο τυποσ δεν κοντρολαρει ουτε κουτακι μπυρασ ο ΑΛΜΕΥΔΑ φταιει για τον γκατσινοβιτσ για τον μπρινιολι για τον στρακοσια που δεν κανουν ουτε τα βασικα και εχω πολλα ακομη να γραψω κι να πω αλλα δεν θα καταλαβετε ποτε κι σε ολα θα πειτε το κλασικο αυτος φταει .Κριμα λοιπον που θα γυρισουμε στα κλασικα 3-4 κι θα λεμε κι παλι καλα δεν σασ αρεσε που διεκδικουσαμε πρψταθλημα εδω κι 3 χρονια σερι σας χαλασε . Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα θα λετε
FORZA AEΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
Κρατήστε τον αλμειδα.τι δεν καταλαβαίνετε?
Εδώ και ένα χρόνο περίπου έγιναν τα εξής:
Οι δυό γαύροι συμμάχησαν, σε μια ιστορική ξεφτίλα για τους βόρειους.
Ο Μαρινάκης ανέλαβε εκ νέου τα ηνία της Λίγκας.
Ο Γκαγκάτσης πρόεδρος στην ΕΠΟ.
Ο Μελισσανίδης έφυγε και η ΠΑΕ άλλαξε ιδιοκτησία.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΕΔ, VAR, ΜΜΕ, NOVA, COSMOTE. Όλα υπέρ των γαύρων.
Δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΕ να ψηφίζει υπέρ μας.
Το ρόστερ αποδυναμώθηκε σε τραγικό βαθμό.
Μεταγραφές Γενάρη μηδέν.
Εξωγηπεδική προστασία μηδέν.
Επικοινωνική πολιτική μηδέν.
Μακάρι οι όποιες εξελίξεις να αλλάξουν κάτι από όλα αυτά.
Το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί είναι ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της γαυροσυμμαχίας , ώστε να καταρρακωθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογία ομάδας και οπαδών και να φύγει, ή να εκδιωχθεί, αυτός που μισούν θανάσιμα.
AEKapoto1970 : Εύγε για το εύστοχο σχόλιο. Ο Αλμέϊδα, είτε φύγει, είτε όχι, έπεσε θύμα του χαρακτήρα του και της αγάπης του για την ομάδα. Αν κοίταζε την πάρτη του, θα έφευγε μετά την πώληση Λιβάϊ και την νίκη στην Τούμπα, με την ομάδα να είναι γερά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Θα έφευγε σαν ήρωας και θα τον παρακαλάγανε γονατιστοί να γυρίσει. Μετά βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα έλεγαν ότι μας “πούλησε”. Όταν δεν έχεις εξωγηπεδική ισχύ και επικοικωνιακή πολιτική, αυτά παθαίνεις.
Δεν είναι όλοι φελλοί. Υπάρχουν και αυτοί που -παριστάνοντας τον οπαδό- ” νοιάζονται” περισσότερο για την φυγή του Αλμέϊδα , παρά για την ομάδα τους. Ωστόσο, λόγω της γνωστής παροιμίας που τελειώνει με την φράση “...και η χαρά δεν την αφήνει” , τους ξεχωρίζουμε εύκολα πλέον. Κάτι είναι και αυτό.
Διαβάζω όλη αυτήν την αντιπαράθεση εδώ μέσα και τον διαχωρισμό σε Αλμειδικους και αντιαλμειδικους και με πιάνει θλίψη όλη ΑΕΚ είμαστε εδώ μέσα φαντάζομαι πριν λίγα χρόνια δεν είχαμε γήπεδο και παρακαλούσαμε οποιον βρίσκαμε για να παίξουμε και δεν υπήρχε τίποτα να ακουμπήσουμε η ομάδα χρωστούσε παντού και ζούσε με δανικά,είχα πει τότε γιατί θεωρούσα ότι δεν θα φτιάχναμε γήπεδο ποτέ ότι να γινη το γήπεδο και ας μην πάρω πρωτάθλημα ποτέ.Υπερβολη θα πη κάποιος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,αλλά είχα απελπιστη τόσο με αυτό που συνέβαινε στην ομάδα για χρόνια .Ήλθε όμως η ημέρα που η ΑΕΚ έφτιαξε γήπεδο πήρε πρωτάθλημα νταμπλ έχει διοίκησής δυνατές δεν χρωστά πουθενά και όμως κανείς δεν σκέφτηκε τι συνέβαινε ώστε να είναι πιο επιεικής στην κρίση του .Δεν θα παίρνουμε πρωταθλημα κάθε χρόνο εκτός και αν το κλέβουμε όπως κάνουν άλλες ομάδες όμως θα το διεκδικούμε .Ηρέμησε παιδιά όλοι ΑΕΚ είμαστε αν μείνει ο Αλμέιδα να τον στηρίξουμε όλοι αν δεν μείνει τον ευχαριστούμε για της καλές και της κακές στιγμές που ζήσαμε .Αεκ στα εύκολα Αεκαρα στα δυσκολα
ρε άμπαλοι μιλάτε για τον Ματίας ότι αφήνει την ομάδα στα χειρότερα ενώ αυτός την έκανε την ΑΕΚ αυτό που είναι τώρα και έχετε απαιτήσεις πλέον να μην παίζει τίποτα λιγότερο απ αυτό που ο ίδιος δημιούργησε.
Είστε απλά τέρμα άμπαλοι και επικίνδυνοι
Εφυγε και ο κουγιας γιατι βλεπω να μας τον εφερναν(πλακα κανω) μεχρι να βρει τα πατημα τα του ο ηλιοπουλος θα χαθουν μερικα χρονακια.
το σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2 στο 85...η συνεχεια γνωστη...δε το μαθατε απο μενα...συνεχιζουμε
Πριν δύο χρόνια με τέτοια Κυριακή που γύρναγε η ομάδα απο την Θεσσαλονίκη ξενυχτούσαμε . Άγρυπνοι πήγαμε την Δευτέρα άλλος στο μαγαζί του , άλλος στο γραφείο , άλλος στο εργοστάσιο, άλλος στην οικοδομή .
Ήταν τότε που στις 1 ξημερώματα όταν μποτιλιάραμε την αττική οδό .
Επειδή αδέρφια Αεκτζηδες εμείς δεν είμαστε για τις χαρές και τα πανηγύρια μόνο , οφείλουμε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σήμερα να πράξουμε το ίδιο ! Δεν μας ενδιαφέρει αν έκανε λάθη ! Αγάπησε την ΑΕΚ όσο εμείς , πονάει όσο εμείς , δεν κοιμάτε όταν χάνει όπως εμείς ! Σήμερα όλοι είμαστε Pelado , όλοι σήμερα στο αεροδρόμιο για τον Ματίας και τα παιδιά του .
Στην ζωή συχνά πρέπει να ρίχνεις ματιές πίσω σου . Οποιος δεν θυμάται το παρελθόν του , δεν έχει μέλλον !
Με την νίκη ΑΕΚΑΡΑ μου σήμερα , μα και να χάσεις ο έρωτας αυτός ο ίδιος θα είναι !!!
Όταν οι "άλλοι" τα έχουν λυμένα αυτά εδώ και 3 δεκαετίες με διάφορα πρόσωπα και τακτικές, εμείς τώρα πάμε να βρούμε τον έναν να μας κάνει την δουλειά.
Ας είναι, θέλει μεγάλο μούτρο με την καλή έννοια για να μας βάλει μέσα στα κέντρα αποφάσεων για να μην μας χοροπηδάνε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα και δεν νομίζω ένας να φτάνει, θέλει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οργάνωση και επιβολή θέσεων χωρίς καμία συζήτηση η έκπτωση και μακάρι να βρεθεί αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο γιατί και οι "άλλοι" δεν έχουν και καμιά διάθεση να χάσουν η και να μοιραστούν τα "κεκτημένα". Θα γίνει πόλεμος και γι'αυτό θέλουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στα αγωνιστικά.
Όταν το ψιλοκαταφερε ο Μελισσανίδης υπό την έννοια του 50-50 και όχι του 100-0 πήραμε νταμπλ, εύχομαι να δούμε τις σωστές κινήσεις στο παρασκήνιο καθώς κατ εμέ είναι το Α και το Ω για την πορεία της ομάδας του χρονου.
Λυστε αυτό και τα άλλα θα ακολουθήσουν φυσιολογικά, μην το λύσετε και θα έχουμε τα ίδια. Είναι απλό, και όσοι προπονητές και παίχτες να έρθουν θα φεύγουν άδειοι και ψυχολογικά κακοποιημένοι όπως θα αδειάσει το ρόστερ σε λίγο με αυτόν τον τρόπο και αυτό το status.
Το καλοκαίρι θα είναι καυτό και απ' τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να υπάρξει η σοφία και η αγάπη (χρήμα δλδ) να γίνουν ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ. Είναι στο χέρι μας, κανονικά ο Ριμπαλτα και ο πρόεδρος δεν θα έχουν ούτε τρεις ώρες ύπνου κάθε μέρα, δεν φτάνει ο χρόνος, έχουν πολλά, πάρα πολλά να φτιάξουν, να οργανώσουν και να δρομολογήσουν σε περίπου ένα μήνα είτε τρίτοι είτε τέταρτοι έρθουμε.
Οι πιο σπουδαίες "μεταγραφές" φέτος θα είναι, αν γίνουν, του παρασκηνίου και όχι της βιτρίνας. Της βιτρίνας είναι το εύκολο καθώς ότι πληρώνεις παίρνεις, του παρασκηνίου είναι 100% πιάτσα και εκεί θέλει ταλέντο, γνώση, θέληση και χτύπημα χεριού στο τραπέζι "τελειώσαμε κύριοι" (και να το εννοείς και να έχεις και την δύναμη να επιβάλεις).
Το έκανε τότε ο καπετάνιος, μετά ο θείος, μετά ο στιχουργός, μετά ο Μπαμπαστρούμφ, μετα ο δικός μας για λίγο. Τότε και μόνο τότε οι ομάδες πήραν τίτλο. Αυτή είναι η μάχη μας και επί αυτού του πεδίου, ούτε στην Ισπανία είμαστε ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Ελβετία. Αυτό είναι το πεδίο μάχης όπου θα αναμετρηθούν οι... μονομάχοι και χρειάζεται να προετοιμαστούμε ανάλογα.
Δυστυχώς έχεις δίκιο ...
Ό,τι κι αν γίνει απόψε, ήρθε για την Α.Ε.Κ. ένα τέλος εποχής για μία ομάδα και έναν προπονητή που μας χάρισε ένα ιστορικό ντάμπλ, όμορφες στιγμές, αλλά και πολλές πίκρες τόσο φέτος όσο και με την περσινή αυτοκτονία στο πρωτάθλημα.
Συνολικά, το πρόσημο, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, είναι ουδέτερο προς αρνητικό, καθώς στις τρεις σεζόν μόνο η μία ήταν πετυχημένη. Οι άλλες δύο είχαν τεράστιες αποτυχίες. Κι αν στη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φετινή σεζόν τα πράγματα ξεκίνησαν ούτως ή άλλως από λάθος βάση, το περσινό πρωτάθλημα ήταν αδιανόητη αποτυχία με τον τρόπο που το χάρισε η Α.Ε.Κ.
Το χειρότερο για τον Ματίας είναι ότι δεν φεύγει με ωραίο τρόπο, έχοντας αδικήσει πολύ ο ίδιος την εικόνα του, και δεν αφήνει την Α.Ε.Κ. σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν στην οποία την παρέλαβε. Παραδίδει μία ομάδα κορεσμένη, ξεζουμισμένη σωματικά και ψυχολογικά, η οποία χρειάζεται ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Κι είναι πολύ κρίμα, γιατί ο Αλμέϊδα είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να τα πάει πολύ καλύτερα, με ένα νέο γήπεδο, με μία διοίκηση δίπλα του σταθερά, έναν κόσμο που τρία χρόνια τώρα κάνει sold out, και με μία ομάδα που τα δύο πρώτα χρόνια είχε μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ ακόμα και φέτος είχε το ρόστερ για να τα πάει καλύτερα. Αντίο Ματίας, εγώ θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου. Η ομάδα όμως πρέπει να αλλάξει σελίδα και να ανέβει επίπεδο. Και μαζί σου πλέον δεν μπορεί να τα καταφέρει.
Πολύ σωστός σε όλα φίλε , το χειρότερο με το Ματίας είναι ότι στα τελευταία ματς δεν σεβάστηκε την ομάδα και προσπάθησε να την εκθέσει, δεν εξηγούνται αλλιώς οι επιλογές του στις ενδεκάδες βαφτίζοντας ξαφνικά μπακ τον γκατσινοβιτς, εκτός ενδεκάδας τον ελιασον, βασικός σε όλα ο Μάνταλος και ο λαμελα,εκτός αγώνων χατζιδαφι πήλιος , ακόμη και οι αλλαγές του ήταν απαράδεκτες, μενανε πίσω στο σκορ και έβγαζε τον Σέντερ φορ βάζοντας εκεί τον Τσιλουλη παράδειγμα. Όσο αφορά το διοικητικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κομμάτι, κατά την γνώμη μου ο Ντέμης μπορεί να βοηθήσει σε αυτό περισσότερο από όλους γιστι γνωρίζει την ομάδα
Ωχ, αλλος πυροβολημενος εδω... δε σεβαστηκε την ΑΡΚ λεει ο απιθανος. Ρε τραβατε για καμια ψυχαναλυση.
ΡΕ krav21.Πρεπει να καταλάβεις ότι εσύ χρειάζεσαι ψυχανάλυση. Κάντε τον επιτέλους ban αυτόν τον τύπο που σχολιάζει επιθετικά και εριστικα κάθε μέρα και κερνάει τοξικότητα και μίσος.Ελεος δηλαδή
Να εκθέσει ποιους ρε φίλε, τους ήδη εκτεθειμένους; Τον Τσιλουλη και τον Πιερο έχει, αυτούς θα βάλει. Και μάντεψε, αν φύγει ο προπονητής δε θα γίνουν αυτά τα σκουπίδια παίκτες.
Γιωργακη τα εχεις χαμενα. Κανεις σαν να εμφανιστηκες τα τελευταια 3 χρονια στην ΑΕΚ. Ειχες μαθει ολαχτα χρονια να εισαι πρωταγωνιστης για τον τιτλο και τωρα χαλαστηκες με τον Ματιας. Πληγη της ΑΕΚ ειστε.
Πολύ εύστοχο σχόλιο φίλε, μπράβο!
Pragmatistis χαρηκες τωρα εσυ που βρηκες υποστιρικτη στις μπαρουφες σου.
1.000 likes για τον φίλο ναι, κι άμα είχα αδερφή θα του την έδινα μετά από τέτοιο σχόλιο!
Αδερφέ έχει κάνει λάθος . Όχι pragmatistis …..Propagandisis ήθελε να γράψει …
Μερικοί εχετε πολυ κοντη μνήμη...
πως είναι ουδέτερο προς αρνητικό όταν σε όλες τις σεζόν έπαιζες για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος;;
το πρόσημο είναι θετικό και πολύ.. μάλλον ξεχάσατε τα χρόνια που έμενε η ΑΕΚ απ το πρώτο γύρο με 20 πόντους πίσω διαφορά. Αυτά θέλετε για να βάλετε μυαλό.
Πολύ εύστοχο σχόλιο φίλε, μπράβο!
Ασε μας ρε φιλε, φταιει ο Αλμειδα γιαβτο γκολ blooper που εφαγε ο Στρακοσια, η για το αυτογκολ του Βοντα η για το γκολ στη τουμπα με τη κολοκυθια του Καλενσβμε τον Αθανσιαδη στο 2-3!!! Φταιει μονο στο οτι περασε στην ομαδα τη ψυχολογικη του πιεση και αυτο ηταν καταστροφικη!!!
Δωστου τα εργαλεια που θελει και οχι αυτα που του φορτωσανε και θα δεις αν μπορει να φτιαξει ομαδα οπως της πρωτης σεζον!!!
Τι είναι αυτά που γράφεις ? Αφήνει ο Ματίας την ομάδα σε χειρότερη κατάσταση από ότι την βρήκε ?Διοικηση δίπλα στην ομάδα ? Και Ματίας δεν φεύγει , να το τελειώνουμε αυτό . Μην προσπαθείτε να φτιάξετε ατμόσφαιρα .
Οπως έχει γίνει η κατάσταση , κανείς δεν θα μου λείψει πλην Ελίασον
Αλμέιδα χαίρομαι που ήρθες έστω και τόσο λιγο όσο ήρθες και σε γνωρίσαμε όλοι στην Ελλάδα. Όσοι, βλέπουν, είδαμε πως συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος που αγαπάει που λατρεύει το ποδόσφαιρο και καθόλου τα χρήματα. Όμως εδώ που ήρθες, σ' αυτόν τον τόπο, διοικούν οι φελλοί. Για αυτό με 3 πακέτα Ντελόρ και χρηματοδοτήσεις ζούμε με μνημόνια κι επιτηρήσεις. Που να το φανταστείς κι εσύ. Εδώ σου λένε πως μόνο η πρώτη χρονιά ήταν πετυχημένη. Η δεύτερη θέση είναι αποτυχία, η οποία μάλιστα χάθηκε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από ατομικά λάθη. Λες κι οι άλλοι δεν έχασαν πέρσυ τσάμπα βαθμους. Λες κι αν το κάρφωνε στο τελευταίο λεπτό ο Ανσαριφαρντ στον παοκ, και κερδίζαμε τελικά το πρωτάθλημα θα ήταν πετυχημένη η χρονιά. Και ο υπολογισμός που πιθανόν κάνουν είναι ότι η νοα ανήκει στην προηγούμενη χρονιά. Τι να πεις για αυτούς; Θλίψη. Χαίρομαι που ήσουν εσύ στο τιμόνι όταν μπήκαμε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον. Στεναχωριέμαι πολύ αν δεν σε έχουμε πλέον. Αλλά για σένα χαίρομαι, επειδή θα γλυτώσεις από τα χτικιά που μαραζώνουν την ΑΕΚ. Εμείς θα τους ζούμε χωρίς εσένα. Ματίας ξέρω ότι ο λόγος που φεύγεις είναι γιατί το έστησαν τα μέσα και οι κουμπάροι, σαν δύναμη επίδειξης. Τώρα πως μπήκε κι ο Μελισσανίδης σ ' αυτό; Έχει ξαναγίνει, οπότε ... Να θυμάσαι όμως Ματίας ότι οι άνθρωποι που έρχονταν στο γήπεδο σε χειροκροτούσαν και σε πίστευαν και πολλοί σε αγαπούσαν γιατί έδωσες μια άλλη αύρα στην ομάδα μας. Το ξέρεις κι εσύ, τους άκουγες στο γήπεδο. Την έκανες μια ομάδα που έπαιζε ποιοτικό ποδόσφαιρο και έδειχνε ότι έχει ιδανικά. Δυστυχώς πλέον έχει και πολλούς φελλούς.
Κύριε Κετσετζόγλου, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά εμείς στην ΑΕΚ, δεν μασάμε. Το πετύχαμε με τον Ντούσκο, το επαναλαμβάνουμε με τον Mathias , εκτός αν θεωρούμε ότι έχει ποδοσφαιρική λογική να μην παραμένει ένας καταξιωμένος προπονητής πάνω από 3 έτη στην ΑΕΚ. Είναι λογικό να έχεις πάρει πρώτα τις αποφάσεις για τη Δευτέρα, αλλά ταυτόχρονα να παραδέχεσαι ότι χρειάζεσαι έναν επαγγελματία διοικητικό παράγοντα ; Τί γίνεται τέλος πάντων εκεί στα Σπάτα φέτος ;
Μην διανοηθούν να διώξουν τον Ματίας και την ομάδα του.Να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του χωρίς να μπλέκονται στα πόδια του .Σε κάθε άλλη περίπτωση να αποχωρήσουν , να πουλήσουν τις μετοχές της ΠΑΕ ( γιατί αυτό κατέχουν όχι την ΑΕΚ , αυτή ανήκει σε μας τον κόσμο ).
τό .
Είμαι σίγουρος και ότι και ο Τίγρης απηύδησε, η ομάδα στον γιο του τον Γιώργο . Αρκετά πήγε το αστείο , να τελειώνουμε.Δεν σας επιτρέπουμε να μικρύνετε άλλο την ομάδα .Και ότι είπαμε… ο Ματίας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν φεύγει ούτε στα όνειρα σας .
Καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα , είμαστε πάντα δίπλα σας σε όλη την αποστολή εκεί πάνω !
Να τα πούμε και στους όρους σας ?
Πήγαινε το όχημα τρένο , έχει αναπτυξει φοβερές ταχύτητες …δεν ανέβαζε θερμοκρασία ο κινητήρας …δεν μας έκανε το σασμάν νερά …αποφύγαμε υπερστροφες και υποστροφες…σε μια ανάβαση πέρυσι δεν λειτουργούσε σωστά ο ρυθμιστής πίεσης καυσίμου …και εσύ αντί επικεντρωθείς εκεί , φέρνεις δικό σου αρχιμηχανικό Ριμπαλντα -Τζιμπούρ-ξάδερφο , κάνετε τις δικες σας μετατροπες στον κινητήρα ,και στο τέλος το οδηγάς ,και από 6η σε επιτάχυνση του τραβάς όπισθεν ξερή , και μας κατάντησες στο τέλος μας να μαζεύουμε γρανάζια και μπιλιοφορους από τα χωράφια , και εσύ να απολαμβάνεις στην σουίτα της Αγιάς Σοφιάς με τον εστιάτορα , τον Κωστέτσο , τα μεζεδια , και την αοιδο του άσματος το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε !!!
Και σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο μπούλης ο κουμπάρος σου και σε live τηλεοπτικό σου λέει φέρτε και κλόουν!!! Στο πρόεδρο της ΑΕΚ όλα αυτά !!!( ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΙΓΡΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ??)
Κάνατε την ομάδα αξία σοβαρότητας , όσο σοβαρά είναι τα βίντεο του φίλου σου …ξέρεις ποιου …αυτού που παρουσιάζει ΚΑΤ αποκλειστικότητα το Chaos , και είναι αυτός που το έχει δει μόνο ….!!! Το Chaos εννοώ . Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το Chaos , ούτε να βλέπουμε τα αγωνιστικά σου στην αγία Σοφιά. Είναι το σπίτι μας όχι το κλειστό γκαράζ σου και η αυλή σου .Ουτε ο Ο πρωτομάστορας Τίγρης δεν τα έκανε αυτά .
Οκ ποδόσφαιρο είναι , ΠΑΕ , θέλετε να επενδύσετε, να κερδοφορισετε , να διαφημιστείτε…θεμι
Αλλά είναι και ΑΕΚ με μοναδική ιστορία στον κόσμο , και η ΑΕΚ στόρια δεν μετριέται μόνο με τίτλους και βιβλίο εσόδων εξόδων .Μετριέται με σοβαρότητα , με αξιοπρέπεια, με αγώνες, με συναίσθημα , με ψυχή σαν του Ματίας !
Καλημέρα αδέλφια
Το έχω ξαναγράψει εγώ θα ήθελα Ντέμη δίπλα στον πρόεδρο, αν βέβαια θέλει και αυτός. Αλλά αν πραγματικά θέλει πιστεύω δεν υπάρχει καταλληλότερος.
Καλή συνέχεια σήμερα