Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τέμπας κατά Ρεάλ: Άλλοι διαμαρτύρονται μία ή δύο φορές το χρόνο, εκείνη κάθε εβδομάδα

Ο Χαβιέρ Τέμπας για ακόμη μια φορά άσκησε κριτική στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα συνεχόμενα παράπονα προς την εγχώρια διαιτησία

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας στράφηκε κατά της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη μια φορά. Και ο λόγος ήταν τα συνεχόμενα παράπονα που κάνει η «βασίλισσα» για την εγχώρια διαιτησία, με τον Τέμπας να τονίζει πως άλλες ομάδες παραπονιούνται μια φορά στο τόσο, ενώ η Ρεάλ κάθε εβδομάδα.

«Πρόκειται για ένταση μεταξύ του συλλόγου και των διαιτητών. Αν δεν είχε γίνει ο τελικός του Copa del Rey, θα έφταιγε το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ. Προσπαθούν να γενικεύσουν, λες και αυτό είναι χαρακτηριστικό για πολλούς συλλόγους. Άλλοι διαμαρτύρονται μία ή δύο φορές το χρόνο. Αλλά η Ρεάλ κάθε εβδομάδα. Ο Πέρεθ είναι ένας αντίπαλος όσον αφορά το πώς θέλει να είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Είμαστε πολικές αντιθέσεις. Θέλει ένα ελιτίστικο και ιεραρχικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής για τη Ρεάλ, την έκανε δυνατή. Αλλά είναι άλλο πράγμα να διοικείς έναν σύλλογο και άλλο να διοικείς τη βιομηχανία. Αυτά είναι ασυμβίβαστα, γιατί είναι δύο εντελώς διαφορετικά ποδοσφαιρικά μοντέλα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ