H Mπελίντα Μπέντσιτς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με τη Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη κι έτσι η Ελληνίδα τενίστρια πήρε ξεκούραστα το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.
Η 28χρονη Ελβετίδα (Νο.39) κράτησε χωρίς να χάσει πόντο τα δύο πρώτα service games της, αλλά από εκεί και πέρα η Μαρία ανέβασε ταχύτητα και έφτασε με εξαιρετική εμφάνιση στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2, εκμεταλλευόμενη και τα πολλά λάθη της αντιπάλου της.
Μετά την ολοκλήρωση του σετ, ωστόσο, η Μπέντσιτς ζήτησε τη φυσιοθεραπεύτρια, στην οποία φάνηκε απλά να λέει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.
Η Μαρία, λοιπόν, έφτασε στην πρόκριση σε μόλις 33 λεπτά και θα παίξει την Παρασκευή (9/5) με τη Μάγκντα Λινέτ, την οποία είχε νικήσει στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


 
						 
						 
						 
						 
						 
					





