Το τελευταίο διάστημα, οι εμφανίσεις του Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ είχαν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.
Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ 100.3, ο δημοσιογράφος, με αφορμή τα μηνύματα που έλαβε, φρόντισε να λύσει τις απορίες.
Όπως, είπε ήταν μια απόφαση του διοίκησης του ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Καλημέρα σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα που εξακολουθείτε να μου στέλνετε με τις παρατηρήσεις ως προς την απουσία μου τα πρωινά από την τηλεόραση.
Σας είπα ότι κατόπιν απόφασης της δοικήσεως θα είμαι Δευτέρα και Πέμπτη. Αυτό αποφάσισε η διοίκηση κι εγώ είμαι πάντα της διοικήσεως, όπως γνωρίζετε» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.
Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Άλλωστε από κάποια ηλικία και μετά, τα αντάρτικα δεν έχουν καμία σημασία, είναι μια ανοησία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

