Η Τσέλσι έχει αποφασίσει, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, να παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν την αποχώρηση του Κρίστοφερ Ενκουνκού, καθώς δεν μπορεί να βρει θέση στα πλάνα του Εντσο Μαρέσκα για τη βασική ενδεκάδα των «μπλε».
Ο Γάλλος επιθετικός έχει δυσκολευτεί να δικαιολογήσει το μεγάλο ποσό που δόθηκε στη Λειψία το καλοκαίρι του 2023. Η Τσέλσι πλήρωσε αρχικά 60 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο άσο με άλλα 20 εκατ. ευρώ σε πρόσθετα, σε αμοιβές μάνατζερ και μπόνους υπογραφής.
Σύμφωνα με τη αγγλική εφημερίδα «Mirror» εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου προσέγγισε τον περασμένο Ιανουάριο την Τσέλσι και ζήτησε να πάρει δανεικό τον Ενκουνκού έως το τέλος της σεζόν, με ρήτρα εξαγοράς στα 50 εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Ο Γάλλος άσος είναι δυσαρεστημένος με τον τεχνικό των «μπλε», καθώς ο Ιταλός κόουτς προτιμά τον Νίκολας Τζάκσον για την κορυφή της επίθεσης. Το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η ομάδα της Βαυαρίας συμφώνησε με τον Νκούνκου για το καλοκαίρι και τον προορίζει για «παρτενέρ» του Χάρι Κέιν στην επίθεση, έχοντας δώσει τα χέρια για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

