Τον Ματίας Αλμέιδα και την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο OPEN και την εκπομπή "11 αυτοί, 11 εμείς" το βράδυ της Δευτέρας.
Αυτό που σημείωσε είναι πως θεωρεί ότι ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι πολύ πιο έτοιμος απ' όσο ίσως νομίζουμε τόσο για το θέμα προπονητή, όσο και για παίκτες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για δες καιρό που διάλεξε να ετοιμαστεί. Τώρα που φάγαμε τον προπονητή, τσουπ,.... έτοιμος. Τόσο καιρό, τι;;;
Με όλο τον σεβασμό Κώστα, μου κάνει εντύπωση που γενικά ως δημοσιογράφοι χρόνια τώρα δεν ξέρετε τίποτα εκ των έσω για ουσιαστικές ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο της ΑΕΚ (ή ξέρετε αλλά δεν ενημερώνετε) και τώρα κάνεις αυτή την ενημέρωση. Έχουμε κουραστεί, πάντως, με την εκτίμηση των πραγμάτων από την μεριά σας. Εκτίμηση και σπέκουλα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Πετάς ένα "ίσως" οπότε πως να το κρίνω? Ξέρεις? Δεν ξέρεις αλλά έτσι πιστεύεις?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ένα καλό που τελειώνει ο Αλμέιδα είναι ότι θα σφίξουν τα γάλατα για πολλούς. Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Ο Αλμέιδα πήρε μια ΑΕΚ περίγελο για μια τετραετία (και όχι για ένα δίμηνο για να προλάβω τους πονηρούς) και την εκανε ομάδα φόβητρο σε ένα καλοκαίρι φέρνοντας το νταμπλ με την πρώτη. Ηλιόπουλος και Ριμπάλτα κλείνουν 1 χρόνο στην ομάδα. Να φέρουν τα ίδια άμεσα αποτελέσματα λοιπόν, την περίοδο χάριτος την κατανάλωσαν.
Τό πρωτάθλημα το πήρε ό Αλμέιδα της μεταγραφές εκείνη τη χρονιά της έκανε ό Αλμέιδα πετυχημένος την επόμενη χρονιά τό πρωτάθλημα το έχασε ό Μελισσανίδης επίσης της μεταγραφές αποτυχημένος φέτος τό πρωτάθλημα το έχασε ο Ηλιόπουλος και της μεταγραφές αποτυχημένος καμία σχέση δεν έχεις με τό άθλημα βρήκε μία ομάδα όταν ήρθε διαλυμένη την αφήνει βασίλισσα καλό τό παραμύθι σού ό καλός και ό κακός προπονητής Αλμέιδα στο 80 αλλαγή βάζει ελιασον τον καλύτερο παίχτη τριετίας καί θέλεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο ο προπονητής χτίζει της ομάδες όχι όλα στην τύχη και όλοι φταίνε εκτός από αυτόν μόνο για το χρήμα κάθεται εάν δεν τά πάρει δεν τό κουνάει
Φίλε Mpagna, βάλε καμιά τελεία να χαρείς ή έστω κάποιο κόμμα για να φτιαχτεί κάποια πρόταση για να καταλάβω ακριβώς τι θες να πεις για να κάνουμε κουβέντα. Καταλαβαίνω ότι με εγκαλείς αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει για ποιο πράγμα.
Για να αρχίσουμε να το κλείνουμε αυτό το debate λοιπόν. Πρακτικά έχει φύγει ήδη ο Αλμέιδα, δεν είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέμα συζήτησης αν πρέπει να μείνει ή να φύγει. Στην αποτίμηση των πραγμάτων, ήρθε και πέτυχε άμεσα και χωρίς πίστωση χρόνου κι αυτό είναι γεγονός. Και πέτυχε κάτι που είχαμε να το ζήσουμε 45 χρόνια και το έκανε και με μπαλάρα. Στην δεύτερη χρονιά είχε μια κανονική ΑΕΚ πλήρως ανταγωνιστική, έκανε και κάποιες ματσάρες παιχτικά όπως με Άγιαξ και Μπράητον εντός κι έχασε ένα πρωτάθλημα στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας και αυτό είναι επίσης γεγονός. Στην τρίτη χρονιά απέτυχε και αυτό, τέλος, είναι ένα γεγονός.
Ο Αλμέιδα, λοιπόν, από Κυριακή βράδυ θα είναι παρελθόν. Τώρα γιατί έχετε τρελαθεί κάποιοι επειδή έγραψα ότι ο Αλμέιδα πέτυχε χωρίς πίστωση χρόνου (και είναι γεγονός ρε φίλε, τι να κάνουμε? δεν είναι εκτίμηση ή άποψη) ενώ ο Ηλιόπουλος με τον Ριμπάλτα που είναι ήδη σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα δεν θα έχουν από εδώ και πέρα περίοδο χάριτος, δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά. Ο pumaek κάτω λέει κάτι ότι έβγαλα σήμερα τους ίδιους παίχτες σκάρτους (που μιλάω εδώ για παίχτες την τρέλα μου μέσα εν τω μεταξύ ρε παιδιά, δεν υπάρχει καν η λέξη "παίχτης" στο σχόλιο μου) και δεν ξέρω γω τι γιατί (υποθέτω μόνο) σε κάποιο άλλο σχόλιο, σε ένα άλλο θέμα, είχα γράψει ότι στον Αλμέιδα μπορείς να φορτώσεις την κακή διαχείριση αγώνων ή/και την λάθος προσέγγιση στο 6-0 ενώ είχε το πάθημα του 4-1, αλλά όχι τα λάθη των αλλονών και σίγουρα όχι λάθη παιχτών, εκτός αν φταίει ο Αλμέιδα που ο Αθανασιάδης έχανε την μπάλα μέσα από τα χέρια ή δεν μπορούσε να κάνει πέντε βήματα προς την μπαλα να την πιάσει (παράδειγμα, δεν έκανε μόνο ο Αθανασιάδης λάθη πέρυσι).
Οπότε χαλαρώστε να χαρείτε. Αλμέιδα τέλος. Ας μας επιτραπεί, λοιπόν, να ασκήσουμε πίεση σε Ηλιόπουλο και Ριμπάλτα (που ξανά λέω δεν είναι ένα μήνα στην ομάδα) γιατί, πρακτικά, το σχόλιο μου αυτούς αφορούσε και μόνο.
Αγαπητέ φοίνικα τό παιχνίδι εδώ είναι στημένο με τά θετικά και αρνητικά λαικ πού παίρνουν κάποια σχόλια εσύ είσαι απο τους θετικούς που λαμβάνεις γιατί μιλάς δημοσιογραφικά θεωρία πολύ ουσία μηδέν. Βάζω και τελεία. Ο Αθανασιάδης πού είχε και τά θετικά και αρνητικά παιχνίδια πήρε πρωτάθλημα και κρίθηκε ότι δεν κάνει και τον έδιωξε ό Αλμέιδα γιατί ήταν λίγος και έχει ακούσει τά πάντα τό παιδί από σχόλια φιλάθλων και δημοσιογράφων σκληρή κριτική . Έτσι και ό Αλμέιδα θα τού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουμε κριτική σαν αγνοί φίλαθλοι τίμια δεν κάνεις συνέχισε αλλού και καλή τύχη . Εγώ μιλάω σαν απλός φίλαθλος πού πονάω και βλέπω τά λάθη εσύ μιλάς δημοσιογραφικά ναι μεν αλλά. Το παράξενο είναι που έχεις πάντα θετικά σχόλια ελπίζω να καταλαβαίνεις τη λέω
Μ αυτα και μ αυτα θυμηθηκα τον Τιμουρ Κετσπαγια που δηλωσε καποτε " τους ταιζουν ενα σουβλακι και γραφουν οτι θελουν"! Αρε τιγρη, που μας εμπλεξες παλι.
Οι ιδιοι παιχτες που σήμερα τους εβγαλες σκαρτους (θυμίζω οσα εγραφες ο Αλμειδα φταίει που ο ενας κανει λαθος κι ο αλλος?)... αυτοι οι ιδιοι ηταν φόβητρο οπως λες το 2022. Οκ. Οποτε συμφωνα με οσα γραφεις οταν ήμασταν φόβητρο το πιστώνεται ο Αλμειδα και οταν είμαστε χώμα το χρεώνονται οι παιχτες. Πολλοί με τα επιχειρήματα τους για να καλυψουν τον Αλμειδα εχασαν την αξιοπιστία τους , θα προτιμούσα πολλοι υποστηρικτές να ηταν πιο προσεκτικοί.
Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα pumaek.
Οχι δεν λεω αλλα νταλα. Λεω κατι συγκεκριμένο. Συμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν φταίει ο Αλμειδα αλλα οι παιχτες που κανουν το ενα λαθος πισω απο το αλλο. Συγκεκριμένα εγραφες. Ο Αλμειδα φτάιει που εκεινος εκανε αυτο? Μαλιστα με αποκαλούσες σχεδον τρελο... θα σας τρελενα. Και ρωτάω αφου δεν φτσιει τωρα ο Αλμειδα αλλα οταν με τους ίδιους παιχτες ηταν φοβητρο ηταν εργο Αλμειδα σωστα?
Σε περίπτωση που βρεις μπάλα στον δρόμο μην καλέσεις αστυνομία. Δεν πρόκειται για βόμβα.
Εσυ ειπαμε να αλλαξεις ομαδα και να αλλαξεις ομαδα και στον πιτσιρικα για να μην ντρεπεστε να πατε στην παιδικη χαρα.
Ομαρ Ζαριφ:: από το τότε που έφυγε άρχισε η κατρακύλα
Μεγαλο αδικο να φύγει με αυτον τον τρόπο. Μεσα στην απαξίωση και τις βρισιές. Αυτο λέγεται τουλάχιστον αχαριστία και εμεις δεν ειμαστε ετσι
Η απαξιωση ηρθε μεσα απο τις δηλωσεις του.Τα κακα αποτελεσματα στο προγραμμα ειναι.Οκ απετυχε φετος θα τον ευχαριστουσαμε για το νταμπλ και θα λυνοτανε η συνεργασια με αμοιβαιο σεβασμο.Απο τον Παναθηναικο και μετα ομως ο αλμειδα στις δηλωσεις του εχει βαλει μπροστα το εγω του και για να ανεβασει τον εαυτο του μειωνει την ιστορια της ΑΕΚ.Εχει κανει(καλυμμενες μεν) προσβλητικες δηλωσεις οι οποιες περασανε στα ψιλα επειδη υπαρχει προσωπολατρεια.Κανενας πανω απο την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ.Οταν δεν θα το λεμε απλα αλλα θα το εννοουμε κιολας τοτε η ΑΕΚ θα παει πιο ψηλα απ οσο πηγε ποτέ στην ιστορια της..
Η απαξίωση ήρθε με τα αποτελέσματα. Οι βρισιές είναι απαράδεκτες. Και εγώ πιστεύω ότι ο κύκλος του έκλεισε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσω έναν άνθρωπο που μας έδωσε τόσο μεγάλη χαρά προπερσι. Δυστυχώς αυτά που ζούμε από πέρυσι δεν χωνεύονται με τίποτα φίλε μου. Η ΑΕΚ της Αγιά Σοφιάς , της πρωτόγνωρης δυναμικής , της οικονομικής άνθησης , του γεμάτου γηπέδου και μιας ομάδας πρωταθλητισμού να ξεφτιλιζεται με 4αρα και 6αρα από τους γαύρους και να αποκλείεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από ένα χωριό Αύγουστο μήνα από την Ευρώπη και να βουλιάζει στην 160η θέση στο ranking της UEFA. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις μέσα σε έναν χρόνο όλα αυτά που έγιναν επί Almeyda... Ας φύγει σαν φίλος , εγώ δεν πρόκειται να τον βρίσω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ΑΕΚτζης που να πιστεύει ότι δεν έκλεισε ο κύκλος αυτού του προπονητή στην ΑΕΚ μετά από όλα αυτά.
Ronnie, η ομάδα φέτος τα έχει κάνει όλα λάθος! Από την προετοιμασία ξεκινώντας και μέχρι τωρα. Έχει απίστευτες ελλείψεις στο ρόστερ και παίκτες φευγάτους, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εσωτερικό κλίμα της ομάδας, κάτι το οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε καθημερινά στις προπονήσεις. Γενικά, τον καλό μάστορα τον κάνουν τα εργαλεία κι εμείς από εργαλεία δεν έχουμε φέτος. Τέλος πάντων, αυτοί που ασχολούνται ενεργά και γνωρίζουν τα καθημερινά θέματα, ας πάρουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις καλύτερες αποφάσεις. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους!
Αυτά τα έχω γράψει κ εγώ. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και εμείς τα κάναμε όλα λάθος το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αλλά είμαστε τόσο παρορμητικοί και υπερβολικοί σε σημείο ανοησίας. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό των μεταγραφών το καλοκαίρι και τι γράφαμε εδώ μέσα. Το πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας μας γράφαμε! Tucu Pereyra ο τιμωρός , Lamela ο μάγος , με αυτή την ομάδα φτάνουμε άνετα ημιτελικά Conference έγραφε άλλος... Και τώρα μετά από 9 μήνες είναι όλοι άχρηστοι και το ρόστερ έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγάλα προβλήματα! Τι με νοιάζει εμένα αν τελειώνει το συμβόλαιο του Hajisafi. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν πρέπει να παίζει. Τι με νοιάζει αν ο Ρότα ζήτησε να μην παίζει. Έχει συμβόλαιο ή όχι. Αν είπε τέτοια κουβέντα τρώει πρόστιμο αυτόματα. Τι με νοιάζει εμένα αν ο Eliasson έχει προσωπικό πρόβλημα? Να μπει μέσα να παίξει. Εμείς έναν μισθό παίρνουμε και στην δουλειά μας προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες 100% ακόμα και αν μας απασχολούν 1000 προβλήματα! Και δεν μπορεί να παίξει ο Eliasson που παίρνει 900 χιλιάρικα τον χρόνο? Ο Pineda δεν αντέχει να παίζει 90 λεπτά σε κάθε ματς αλλά αντέχει ο 34χρονος Μανταλος? Σοβαρά μιλάμε τώρα? Αυτά μόνο στην ΑΕΚ τα θεωρούμε λογικά πράγματα. Ο Pierrot γιατί έπρεπε να βγει αλλαγή την ώρα που μπήκε μέσα ο Eliasson και πιέζαμε για ισοφάριση? Μιλάμε για παρανοϊκά πράγματα! Όλα αυτά δεν είναι θέμα ρόστερ. Όλα αυτά είναι κακή διαχείριση του προπονητή απέναντι στους παίχτες του. Δυστυχώς ο Almeyda ενεργεί πάρα πολύ συναισθηματικά με τους παίχτες του και με το περιβάλλον του. Η θέση του απαιτεί επαγγελματισμό , σοβαρότητας , ψυχραιμία και όχι να λειτουργεί εν θερμώ. Όταν άνθρωπος σε τόσο κομβική θέση κάθεται και σκάει όλη μέρα γι αυτά που γράφει το κάθε τρολ στα social media κάτι πάει πολύ λάθος με αυτόν. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά.
Συμφωνώ για διαχείρηση παιχνιδιών και όσα λες για τους «φευγάτους». Το ρόστερ μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαιριού ήταν πλήρες, αλλά μετά χάθηκαν παίκτες ηγέτες με προσωπικότητα χωρίς αντικατάσταση, Τσουμπερ Αμραμπατ Καλενς Γαλανόπουλος Πόνσε Γκαρσια. Τον Σερχιο δεν τον βάζω… βάλε και τα σήριαλ Ελιασον-Πινεδα… το ρόστερ έχασε σε ποιότητα και προσωπικότητα. Κάκιστος σχεδιασμός, φταίνε ΟΛΟΙ!
Έτσι είναι. Τι πιο φυσιολογικό από το να φεύγουν προπονητές όταν δεν πέτυχαν κανέναν απ' τους στόχους δύο χρόνια τώρα. Μόνο εμείς το κάνουμε σήριαλ. ( Ισχύει και για τους προέδρους αυτό και για ολους για να είμαστε σωστοί 100% ).
Συμφωνουμε, θα επρεπε να ειχε φυγει νωριτερα. Αν ισχυουν οσα ειπε στην τελευταια συνεντευξη, τοτε επρεπε να φυγει μετα την περιφημη επισημη "δηλωση" οτι δεν χρειαζομαστε αριστερο μπακ. Οπως το καταλαβα, τον καπελωσε η διοικηση. Αφου δεν εφυγε, ειναι συνενοχος και δεν τον λυπαμαι. Τωρα απλα κυνηγαει την αποζημιωση. Σε βγαζει 4ο για εκδικηση προς το αφεντικο, χωρις να τον νοιαζει ο κοσμος.
Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε στα σοβαρά 50 σχόλια κάποιων ατόμων που λειτουργούν παρορμητικά και έχουν ψυχολογικά θέματα να λύσουν. Δεν αντιπροσωπεύουν την ΑΕΚ ούτε τον κόσμο της
Καλημέρα.Αχ , αδελφέ Φοίνικα πόσο σε εκτιμώ και σε λατρεύω για τα σχόλια σου κάθε φορά,τα οποία ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ απόλυτα! Πάντως θα ήθελα τον Ματίας στην ομάδα σε στυλ Μπάγεβιτς! Το έχω γράψει και τονίσει επανειλημμένα! Παιχταράδες και τα κλειδιά του μαγαζιού με κλειστά μάτια! Τώρα, αν φύγει, θα ήθελα πολύ τον Γκαγιάρδο (θυμίζει πολύ Βαλβέρδε ) ο οποίος παίζει με πίεση ακατάπαυστη, επιθετικό ποδόσφαιρο και ανάπτυξη ταλέντων Η τον Μπιέλσα που είναι και Γάλλος με πέρασμα από Λυόν και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μαρσέιγ μεταξύ άλλων!!!! Καλημέρα σας και ας ευχηθούμε η επόμενη σεζόν να είναι εφαλτήριο μιας λαμπρής και πρωταθληματικής πορείας της ΑΕΚΑΡΑΣ μας !!!!!
Εδω θα ειμαστε να δουμε ποσο ετοιμος ειναι, γιατι αυτα ακουμε καποια χρονια τωρα και ψαχνουμε ακομη αριστερο μπακ για αυτο λιγο υπομονη και βλεπουμε τι θα γινει.
Ένα χρόνο του πήρε του Ριμπαλτα να ετοιμαστεί.Αν ακόμα και τώρα ήταν ανέτοιμος θα έπρεπε ήδη να έχει απολυθεί
Αποκλείεται ένας άνθρωπος με τις παραστάσεις του Ριμπάλτα και με το μεγάλο συμβόλαιο του να είναι ''έτοιμος''... Κάθεται και τρώει τα λεφτά του προέδρου ( και του τωρινού και του προηγούμενου ) ένα χρόνο τώρα, από όταν ήταν άνεργος μη σου πω..
ΑΕΚτζή, σύνελθε και κάνε υπομονή.. Τώρα ξεκινάνε τα ωραία.
Για να τον δούμε. Πλέον ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει πράξεις πραγματικές με ορίζοντα το μέλλον που θα είναι ουσιαστικές. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Ίσως δε χρειάζεται να λέγονται, ουτε να γράφονται αυτά...!!! Ότι είναι να γίνει, να γίνει χωρίς να το πάρουν είδηση οι "ΕΧΘΡΟΙ"...!!!
....
Και υπάρχουν πολλοί!
Εδώ μπαίνουν ψυχοπαθείς γαβροι κ μπουγατσες που ασχολούνται μόνιμα με την ΑΕΚ...!!! Αυτοί εν τω μεταξύ νομίζουν ότι ο "τροχός" είναι ακίνητος, δε γυρίζει....!!!!...