Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παπαδόπουλος: Ευχαριστημένοι που είμαστε 1οι

Οσα ειπε ο προπονητής του Λεβαδειακού 

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στη Λαμία 3-2 για την 6η αγωνιστική των playοuts και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της διαδικασίας με διαφορά δυο βαθμών από τον 2ο Παναιτωλικό.

Ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη και την πρωτιά στην κατάταξη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και staff για τη συνέπεια και τη σοβαρότητα.

Αναλυτικά:
«Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού που θέλαμε να πιέσουμε πολύ ψηλά και μπήκαμε και μπροστά στο σκορ. Σε αρκετές στιγμές δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην άμυνά μας. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας το παιχνίδι δεν πρέπει να πηγαίνει εκεί το παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έχει ποιότητα το έχει δείξει αυτό σε όλα τα παιχνίδια, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και που είμαστε πρώτοι σε αυτόν τον ειδικό όμιλο.», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.


Για το αν υπήρξε άγχος μετά την μείωση στο σκορ: «Άγχος δεν υπήρχε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, στην τακτική μας. Ξέρουμε εύκολα να αλλάζουμε σχηματισμό. Δεν κινδυνεύσαμε αρκετά μετά την αλλαγή σχηματισμού. Δεχτήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και στο staff που δείχνουν την απαραίτητη σοβαρότητα για να τερματίσουμε πρώτη σε αυτή την ειδική βαθμολογία.».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ