Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντσελότι: Στις 25 Μαΐου θα μιλήσω για το μέλλον μου

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ αποκάλυψε το πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του

Σημερινό δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας AS εμφανίζει τον Κάρλο Αντσελότι να έχει, ήδη, συμφωνήσει, προκειμένου να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο ίδιος, από τη μεριά του, διευκρίνισε ότι θα μιλήσει για το μέλλον του στις 25 Μαΐου.

Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Θέλτα, ο Αντσελότι τόνισε: "Μπορώ να διευκρινίσω, η αλήθεια είναι ότι τρέφω μεγάλη αγάπη για την ομάδα μου, τους παίκτες μου και τους οπαδούς μου. Θα μιλήσω για το μέλλον μου στις 25 του μήνα".

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο Ιταλός συνέχισε, λέγοντας πως "δεν πρόκειται να πω τίποτα, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ό,τι και να συμβεί, θα είναι ένας φανταστικός αποχαιρετισμός. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με τον σύλλογο εδώ και έξι χρόνια, ούτε θα το κάνω την τελευταία μου μέρα, η οποία δεν ξέρω πότε θα γίνει. Θα μπορούσε να είναι 25 Μαΐου, το 2026".

Για το αν αυτή η σεζόν είναι η πιο περίπλοκη για τον ίδιο και την ομάδα: "Σε προσωπικό επίπεδο, όχι. Σε επαγγελματικό επίπεδο, προφανώς ήταν πιο περίπλοκο από το συνηθισμένο. Προερχόμαστε από μια σχεδόν τέλεια σεζόν και αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες.

Αλλά απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που δεν μπορεί να συμβεί είναι να τα παρατήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα πέντε παιχνίδια και να τα δώσουμε όλα. Αν κερδίσουμε, μπορεί να αλλάξει τη σεζόν και να την κάνει πολύ καλή".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ