LA LIGA-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 4-2
Γήπεδο: Riyadh Air Metropolitano
Νίκη από τη «βούλα» για την Ατλέτικό. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κέρδισε με 4-2 τη Βαγιαδολίδ με δύο εκτελέσεις πέναλτι και παραμένει στο -7 από την Μπαρτσελόνα, διατηρώντας τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρωτάθλημα.
Η Ατλέτικο όπως αναμενόταν είχε τα ηνία του παιχνιδιού και απείλησε στο 6ο λεπτό με τον Μπάριος να πλασάρει από κοντά και τον Φερέιρα να διώχνει ενώ στην επαναφορά ο νεαρός Ισπανός κατάφερε με κάποιο τρόπο να στείλει άουτ την μπάλα. Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίαζαν με την απόδοση τους στα πρώτα λεπτά.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν στην πρώτη κατεβασιά τους να κερδίσουν πέναλτι σε χέρι του Λανγκλέ στο 18ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιλά ο οποίος νίκησε τον Όμπλακ και έκανε το 1-0 για τη Βαγιαδολίδ. Τρία λεπτά μετά σε φάση διαρκείας ο Σιμεόνε ανετράπη και κέρδισε πέναλτι κατόπιν εξέτασης από το VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άλβαρεζ με τον Αργεντίνο να ισοφαρίζει σε 1-1.
Η ομάδα του Σιμέονε πάτησε στο μομέντουμ και συνέχισε την πίεση της. Στο 28’ ο Μπάριος έστρωσε στον Σιμεόνε και εκείνος με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Φερέιρα, κάνοντας το 2-1 για τους «Ροχιμπλάνκος». Στο 31’ από εκτέλεση φάουλ, ο Σιμεόνε ξανά πήρε την κεφαλιά όμως αυτή τη φορά δεν βρήκε εστία με την προσπάθεια του. Η τελευταία στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Ματσίς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Όμπλακ να ελέγχει εύκολα.
Στο 47’ ο Μπάριος έβγαλε τέλεια σέντρα για τον Γκριεζμάν, ο Γάλλος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε άουτ την μπάλα. Δέκα λεπτά μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ο Σάντσεθ πετάχτηκε και άφησε άγαλμα τον Όμπλακ ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 67’ ο Σόρλοτ νίκησε άπαντες στον αέρα, όμως η προσπάθεια με το κεφάλι πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ενρίκε υπέπεσε σε νέα παράβαση, με αποτέλεσμα να χαρίσει ακόμα ένα πέναλτι στην Ατλέτικο. Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Άλβαρεζ, ο οποίος δε λάθεψε και έκανε το 3-2. Στο 79’ Ρικέλμε και Μολίνα συνεργάστηκαν με τον πρώτο να βγάζει την σέντρα, τον Άλβαρεζ να πλασάρει και τον Φερέιρα να λέει όχι, όμως στην επαναφορά ο Σόρλοτ έγραψε το 4-2, κλειδώνοντας τη νίκη.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένεζ, Λανγκλέ (60’ Λε Νορμάντ), Χάβι Γκαλάν, Σιμεόνε (74’ Λεμάρ), Κόκε (59’ Ρικέλμε), Μπάριος, Γκάλαχερ (65’ Μολίνα), Γκριεζμάν (59’ Σόρλοτ), Άλβαρεζ
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Φερέιρα, Καντελά, Αιντού, Σάντσεθ, Ενρίκε, Γιούριτς (72’ Νικίτσερ), Ματσίς (72’ Μόρο), Γκρίλιτς (82’ Εντιαγέ), Ανουάρ (82’ Αμαλάχ), Τσούκι (72’ Σάντσεθ), Σιλά
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

