Οπαδός του Ολυμπιακού με λογαριασμό στο Τικ Τοκ ανέβασε ένα εξόχως αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού αντί να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μετά από δύο σεζόν στην τρίτη θέση είχαν με την λήξη του αγώνα στο μυαλό τους να προβοκάρουν τους παίκτες της ΑΕΚ.
Στο βίντεο φαίνεται ο Λαμέλα να φεύγει προς τα αποδυτήρια. Ο Μπρούνο, που σε τρεις μήνες στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα με το σωματείο, προφανώς κάτι του λέει κι ο Λαμέλα τού ζητάει τον λόγο. Αυτόματα, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν επίθεση στον παίκτη της ΑΕΚ, αντί απλά να τραβήξουν τον συμπαίκτη τους και να συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και ολοκληρώθηκαν με την επίθεση φουσκωτών χωρίς διαπιστεύσεις όπως κατήγγειλαν οι παίκτες της ΑΕΚ.
@redduckling7 Λαμέλα, στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός θα έρθουν για πασίγιο ???? #olympiacos #aek ♬ original sound - Red Duckling
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πρώτη φορά είδα τον Πινέδα εκτός εαυτού! Κατάφεραν να κάνουν αυτόν τον καλοσυνάτο άνθρωπο να εκραγεί! Υπάρχει φωτογραφία που έχει πιάσει τον τρισάθλιο ζέλσον κεφαλοκλείδωμα.
Θέλω ή μάλλον απαιτώ την επόμενη αγωνιστική με αυτούς στη Φιλαδέλφεια, στον αγωνιστικό χώρο οι δικοί μας να τους ρίξουν πολύ ξύλο. Αγωνιστικό ξύλο, δλδ πάνω στη φάση και κατά λάθος να πέφτει σφαλιάρα. Πάνω στη φάση και να φεύγει αγκωνια. Και μην βιαστεί κανείς να μου πει ότι εμείς δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς κλπ. Στα γαϊδούρια πρέπει να φέρεσαι γαιδουρινα. Το ήθος και ευπρέπεια μας έφαγε εμάς, ενώ οι άλλοι όποτε μπορούν μας πηδάνε και θέλουν να λέμε και ευχαριστώ. Νισαφι πια.
Τα γαιδυράκια είναι πολύ αγαθά ζώα. Ατόπημα να τα παραλληλίζουμε με αυτά τα άθλια υποκείμενα - υπαλλήλους της εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Πέτρος αγόραζε αγρόν....
Πάντως αν ειναι ως ομάδα να δίνω 2,5 εκατομμύρια για να έχω κάποιον απλά να τσακώνεται σε κάθε ντέρμπι με τον αντίπαλο (γιατί ο Λαμέλα σε κάθε ντέρμπι έχει αψιμαχία στην καλύτερη και κίτρινη αν όχι κόκκινη), τότε μπαίνω και εγώ να το κάνω που το κάνω και τσάμπα.
Παίρνουν 6 χαρτιά μαζί Μαρσιάλ Λαμέλα για να μας προκαλούν θλίψη.
Το γαύρο τον ξέρουμε 100 χρόνια δε θα τον μάθουμε τώρα. Ας είχες λίγα κάκκαλα να μη σε έχουν 11-1... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιμέρους σκορ φέτος στο λυόμενο να μην κάνουν τους μάγκες. Ας είχες λίγη αξιοπρέπεια να μη χάσεις και χθές με 1 τελική 0 στην εστία 0 κόρνερ λες και κατέβηκε η Λαμία να παίξει. Η ΑΕΚ τους έχει κάνει να τρέμουν εποχές που ήταν ανύπαρκτη ως ομάδα, διοίκηση κλπ. Η ΑΕΚ τους έχει κάνει να βουτάνε από το ημικύκλιο μήπως και πάρουν πέναλτυ (και τελικά μόνο έτσι σε νικούσαν). Αυτή η ΑΕΚ δεν υπάρχει τώρα. Και για αυτή την ΑΕΚ ζούμε. Που νικούσε, έφερνε ισοπαλία ή έχανε αλλά ήταν ομάδα με κάκαλα.
Πρεπει να αποφασισετε καποιοι αν θελετε παικτες λουζερ οπως μας λετε η παικτες με ψυχη, γιατι ο Λαμελα στο χθεσινο δεν φταιει σε τιποτα, απο την αλλη πια ομαδα προκαλει και ποια οχι ειναι παλι γνωστο
Αδερφέ μου το ποιον των γαύρων το ξέρουμε 100 χρόνια, περίμενε κάποιος να μην προκαλέσουν; Υπέρ τους είναι ακόμα και αυτό, θα κατέβεις με ενάμιση σέντερ μπακ ενώ από αυτούς αποβλήθηκε η τρελοκοτσιδού που γυαλίζει τον πάγκο.
Από το Λαμέλα και τον κάθε Λαμέλα που παίρνει 2,5 μύρια το χρόνο έχω απαίτηση να παίζει μπάλα και όχι κατς. Έχω απαίτηση να μπορεί να κάνει πάσα στα δέκα μέτρα και να μπορεί να εκτελέσει ένα φάουλ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της προκοπής. Το να παίζει ένα ματς μπουνιές με το Ρέτσο μπορώ να το κάνω και εγώ. Η ΑΕΚ έπρεπε να τους κάνει να πετάνε μπάλες μέσα μην φάνε και τέταρτο τεμάχιο. Ούτε με ξύλο το έκανε τότε ούτε με κουτουλιές. Απλά τους έκανε γιο γιο παίζοντας μπάλα. Αυτό περιμένω λοιπόν ειδικά απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην τεράστια ιστορία της ΑΕΚ. Να μπαίνουν στο λυόμενο και να παίζουν μπάλα και όχι με τα νεύρα μας.
Ένα μικρό σχόλιο θά κάνω, επειδή λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουμε παίξει ποδόσφαιρο σε μικρό ή μεγάλο επίπεδο, ή συμπεριφορά των νέων του γαύρου Μουζακίτης και Κωστούλας ήταν επιεικως προκλητική και απαράδεκτη, ένα μόνο να γνωρίζουν να εύχονται αυτή η ανοησία τους να μήν αποτελέσει ταφόπλακα στην μετέπειτα εξέλιξη τους,καταταλλα ακόμη και το Ελληνικό λεξιλόγιο είναι φτωχό να περιγράψει την σιχαμερή εικόνα που εκπέμπει το παραπάνω σωματείο, ακόμη και στην χαρά τους είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλάχιστον μίζεροι!!!!!.............Α. Ε. Κ. Α. Ρ. Α....ΤΕΛΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ Βασίλη. Ούτε στη χαρά τους δεν μπορούν να συμπεριφερθούν σαν άνθρωποι ....
Μπιανκον λουγκρα έλα Φιλαδέλφεια τώρα κατασχημε τραμπουκε
Με μια χρονιά ρε παιδάκια που πάτε ακόμα φροντιστήριο αγγλικών και την είδατε Ινιεστα. Για κουλαρετε λίγο να πούμε λιμάνοπαιδα που θέλετε και τσαμπουκαδες. Ακόμα δν ενηλικιώθηκαν και δεν σέβονται τίποτα.ουστ ρε.