Την επιστροφή των Κατόγκο και Ολουμπάγιο Αντεφέμι περιμένει την Παρασκευή ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στα φιλικά των χωρών τους τη Τετάρτη(ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός με τη Ζάμπια στη νίκη με 3-0 επί της Ζανζιλάνδης, ενώ ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή στο ματς της Νιγηρίας με τη Σιέρα Λεόνε.
Ο προπονητής των Ακριτών περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι, ώστε να ξέρει αν θα τους υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, τώρα, μετά το ζέσταμα, οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού ενώ το δεύτερο μέρος της προπόνησης είχε κατοχή μπάλας, αμυντική κι επιθετική τακτική.
Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σπύρος Βρονταράς ξεπέρασε την ίωσή του και γυμνάστηκε κανονικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
