Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χαλάνδρι: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα

Τραυματίστηκε αστυνομικός μετά από άγρια καταδίωξη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άγριο σκηνικό το πρωί της Κυριακής (06.04.25) στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα.

Συμμορία Ρομά «ποντικών» τρύπωσε σε συγκρότημα κατοικιών, άνοιξαν δύο διαμερίσματα και όταν πήγαν να μπουν στο σπίτι του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο, ο οποίος μαζί με άλλους ένοικους άρχισαν να τους κυνηγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το 100 άνοιξε κάρτα στις 07:20 το πρωί, μετά από τηλεφώνημα του ίδιου του παρουσιαστή για απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του μετά από τον συναγερμό που χτύπησε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού μία γυναίκα αστυνομικός να πέσει κάτω, να τραυματιστεί στον ώμο και να οδηγηθεί 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Τελικά, οι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους δύο απο τους τρεις και αναζητούν τον συνεργό τους ενώ οι «ποντικοί» οδηγήθηκαν στο Τμήμα Χαλανδρίου.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ