Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να αναλάβει τελικά τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2035.
Οι Αγγλία, Βόρεια Ιρλανδία, Σκωτία και Ουαλία είχαν ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα την κοινή υποψηφιότητά τους. Αρχικά, στη μάχη βρισκόντουσαν επίσης οι Ισπανία, Μαρόκο και Πορτογαλία, ωστόσο δεν προχώρησε η δική τους υποψηφιότητα.
Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος δήλωσε: “Λάβαμε μία πρόταση για το 2031 -και μία πρόταση και θα πρέπει να τονίσω, μία έγκυρη πρόταση- για το 2035. Η υποψηφιότητα για το 2035 προέρχεται από την Ευρώπη, από τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

